Două siteuri din Singapore ar putea oferi din nou pariuri sportive!

La începutul anului au fost interzise pariurile online în Singapore. Totuşi, zvonuri din presa asiatică susţin faptul că două siteuri din Singapore ar putea oferi din nou pariuri sportive, ele cerând această permisiune. Cele două sunt Singapore Pools şi Singapore Turf Club. Mai mult, Singapore Pools a confirmat că a angajat un specialist în pariurile online: Open Bet. Acesta colaborează cu renumite case de pariuri, precum William Hill, Paddy Power sau Betfair. 

Click aici pentru a paria online!

singapore-la-la-land-9.jpg

Guvernul singaporez a confirmat faptul că ambele siteuri au aplicat pentru scutirea legii interzicerii pariurilor online în Singapore, stabilind data de 1 august ca fiind termenul de a aplica şi la Ministerul Afacerilor Interne pentru această scutire. Să spunem că Singapore Pools oferă pariuri sportive pentru fotbal şi cursele auto-moto, în vreme ce Singapore Turf Club preferă doar cursele de cai. 

Ziarul The Straits Times afirmă că Singapore Pools a plătit 10.000.000$ pentru a beneficia de serviciile celor de la Open Bet.

Un comitet director, condus de şeful executiv al Singapore Pools, Seah Chin Siong, a fost înfiinţat pentru a supraveghea afacerile sportive ale operatorului, care lucrează pentru a pune pe picioare siteul până la EURO 2016. The Straits Times

Piaţa de pariuri online din Singapore a înregistrat rulaje de 500.000.000$ în 2014. Să precizăm că în luna februarie a acestui an guvernul a interzis celor câteva sute de case de pariuri din Singapore să mai ofere pariuri sportive online.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!