Pune mâna pe două FREEBET-uri de 50RON fiecare pe US Open!

Din păcate Simona Halep a fost eliminată azi-noapte în primul tur de la US Open după ce a fost învinsă de rusoaica Maria Sharapova, dar open-ul american continuă cu alte meciuri foarte interesante atât pe tabloul feminin cât și pe cel masculin. Dacă intenționezi să pariezi pe meciurile viitoare, atunci trebuie să știi că 7 pariuri plasate la această casă de pariuri online îți vor aduce o recompensă ce constă în două FREEBET-uri de 50RON fiecare.

PARIAZĂ PE US OPEN ȘI PUNE MÂNA PE 2 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!


 

Cum iau parte la această ofertă?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON FREEBET - US Open” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează minim 7 pariuri single (pre-meci sau live) pe partide distincte de la US Open. Pariurile trebuiesc plasate obligatoriu pe meciuri ce au loc între 28.08.2017 și 10.09.2017. Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză minimă de 50RON și o cotă minimă de 1.50. Indiferent de rezultatul pariurilor tale vei fi recompensat cu două FREEBET-uri de 50RON fiecare! 


Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Freebet-urile sunt acordate în maxim 48 de ore de la terminarea promoției. Ele trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 7 zile din momentul în care au fost acordate. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.

PARIAZĂ PE US OPEN ȘI PUNE MÂNA PE 2 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi