Pune mâna pe două FREEBET-uri de 50RON fiecare pe Rogers Cup!

A început Rogers Cup, unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis pe hard, acesta având o vechime de 136 de ani! Competiția este organizată în Canada, acolo unde sunt puse la bătaie premii în valoare totală de nu mai puțin de 6 milioane de dolari! În 2016 chiar Simona Halep a fost câștigătoarea la feminin, iar anul acesta va încerca să își apere trofeul. 

Cu ocazia unui turneu de tenis atât de important, această casă de pariuri online îți oferă posibilitatea de a pune mâna pe 2 freebet-uri de 50RON fiecare. Mai jos îți voi arăta exact ce ai de făcut!

PARIAZĂ PE ROGERS CUP ȘI PUNE MÂNA PE 2 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!

 

Cum iau parte la această ofertă?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON FREEBET - Rogers Cup” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează minim 5 pariuri single (pre-meci sau live) pe partide distincte de la Rogers Cup (ATP Montreal & WTA Toronto). Pariurile trebuiesc plasate obligatoriu pe meciuri ce au loc între 07.08.2017 și 13.08.2017. Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză minimă de 50RON și o cotă minimă de 1.50. Indiferent de rezultatul pariurilor tale vei fi recompensat cu două FREEBET-uri de 50RON fiecare! 


Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Freebet-urile sunt acordate în maxim 48 de ore de la terminarea promoției. Ele trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 7 zile din momentul în care au fost acordate. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.

PARIAZĂ PE ROGERS CUP ȘI PUNE MÂNA PE 2 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!