Două câștiguri incredibile în aceeași agenție Bet Cafe Arena din Craiova în decurs de doar câteva zile!

Cred că zilele acestea este ceva în aer la Craiova, în special într-o agenție Bet Cafe Arena de pe strada Sarari-Silozi. În urmă cu câteva ore vă arătam un bilet care a adus unui craiovean un câștig incredibil de 92,200RON, bilet ce conținea pariuri de la 20 de meciuri disputate toate între 8 și 11 iulie.

Chiar în urmă cu puțin timp un alt craiovean (nu există informații că ar fi vorba de același parior, dar nu este exclus) s-a prezentat cu un bilet aproape la fel de incredibil jucat fix în aceeași agenție. Culmea este că și acesta a pus tot 10RON, și tot pe un bilet cu 20 de selecții din aproape aceeași perioadă: 7 - 11 iulie. Ce mai este oare de spus?

Acesta a câștigat și el nu mai puțin de 58,345RON după ce câștigul său inițial de 29,172RON a fost dublat datorită promoției Arena Bonus. Ce păere ai de întreaga situație? Două bilete cu câștiguri incredibile cum vezi de câteva ori pe an jucate în aceeași perioadă în aceeași agenție, pare este parcă prea frumos să fie adevărat nu? Și totuși ambele bilete sunt cât se poate de reale deoarece pot fi verificate pe site-ul betcafearena.ro: 159267337 și 159267286. Tu ce crezi, aparțin aceleași persoane?

betc-cafre-3.jpg

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi