DOTA2 The International - o competiție de eSports cu premii de 20 de milioane de dolari!

Mulți nu consideră sporturile electronice ca fiind sporturi adevărate, și într-un fel pot înțelege argumentele lor, pentru că la urma urmei vorbim de jocuri pe calculator. Pe de altă parte acest fenomen a luat amploare în ultimii ani, iar sumele care au început să se învârtă nu sunt deloc neglijabile, astfel încât nivelul competițiilor a depășit de mult stadiul în care puteam vorbi de jocuri de divertisment pentru copii.

Zilele acestea în KeyArena din Seattle (8-13 august 2016, dar calificările au început deja) are loc cel mai important concurs de eSports a anului, sau mai bine spus concursul cu cele mai mari premii. Este vorba de ”DOTA 2 - The International”, o competiție de DOTA 2 unde cele mai bune 16 echipe din lume se bat pentru un prize pool de aproape 20 de milioane de dolari, prize pool ce încă poate să crească.

theinternational.jpg

Dintre aceștia, 8,5 milioane de dolari se vor duce către echipa câștigătoare. Este drept că vorbim de o echipă de 5 membri, dar fiecare membru tot va fi mai bogat la finalul concursului cu 1,7 milioane de dolari. Deci este mult mai profitabil să câștigi un astfel de concurs decât să joci toată viața fotbal în România Liga 1, mai ales că acolo jucătorii chiar își primesc banii! Însă nu te gândi că echipele trăiesc doar din premiile pe care le câștigă la acest concurs; fiecare jucător profesionist are un salariu fix, plus că de-a lungul anului au loc și alte concursuri mai mici, unde premiile nu sunt la fel de consistente, dar tot sunt de ordinul sutelor de mii sau milioanelor de dolari. 

De aceea nu mai vorbim de mult despre un simplu joc pe calculator, și putem înțelege și de ce tot mai multe case de pariuri aleg să adauge sporturile electronice în ofertă. Dacă vrei să pariezi pe ”DOTA 2 - The International”, îți recomand în special betano.com și unibet.ro, deși mai sunt și alte agenții care oferă pariuri pe această competiție. Iar dacă vrei să afli cum se pot urmări meciurile live stream sau vrei să citești mai multe informații despre concurs recomand site-ul dota2.com.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi