Dortmund a făcut instrucție cu Milan în China. Planul nebun al italienilor

AC Milan a început cu o înfrângere usturătoare perioada de pregătire - adversara Craiovei din turul 3 preliminar al Europa League a luat bătaie cu 3-1 de la Dortmund la debutul în International Champions Cup. Două goluri ale nemților au fost ”opera” lui Pierre Aubameyang (foto: bvb.de) - starul naționalei din Gabon dat ca și transferat la Chelsea de către presa din Anglia.

Potrivit italienilor de la Tuttosport însă, AC Milan e gata să-l deturneze pe starul lui Dortmund din drumul său spre Anglia! Șefii chinezi ai lui Milan acționează pe mai multe fronturi pentru a-și întări atacul cu un jucător de top, iar Aubameyang este văzut omul ideal lângă Andre Silva. Jurnaliștii italieni scriu că turneul din China s-ar putea termina cu cea mai mare surpriză a verii..

Patronul lui Milan, Li Yonghong e hotărât să-l convoace la discuții pe Aubameyang pe terenul lui...Yonghong a sosit înaintea echipei la Guangzhou și s-a ocupat îndeaproape să le ofere condiții de vis celor de la Borussia Dortmund. Bayern Munchen, Inter, Arsenal și Lyon sunt celelalte formații care au răspuns invitației chinezilor în acest an.

AC Milan mai și renunță la jucători, nu doar cumpără...Gruparea antrenată de Vincenzo Montella l-a împrumutat pe Gianluca Lapadula la Genoa și urmează să-l vândă pe Mattia De Sciglio (foto: acmilan.com) la Juventus - i-a oferit deja acestuia mână liberă să discute cu campioana Italiei termenii viitoarei înțelegeri.

Pentru Lapadula, Milan va primi 2 milioane de euro, iar jucătorul poate fi cumpărat definitiv de Genoa la anul pentru alte 11 milioane de euro. Atacantul de 27 de ani a marcat 8 goluri în sezonul trecut pentru Milan, dar șansele lui de a juca au scazut considerabil după transferurile lui Andre Silva (foto: fcporto.pt) și Fabio Borini.

În ceea ce-l privește pe De Sciglio, acesta a părăsit cantonamentul echipei din China pentru a negocia cu Juventus. Milan va încasa 12 milioane de euro pentru acest transfer și va mai pune un ban deoparte după ce vara asta a cheltuit până acum 190 milioane de euro pentru transferul de jucători. 

Mai jos aveți un montaj cu toate cele patru goluri înscrise în amicalul dintre AC Milan și Borussia Dortmund:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi