Dorit de Man United şi PSG, Griezmann e nehotărât. "Nu mă văd plecând la alt club"

Dorit de Jose Mourinho la Manchester United, Griezmann n-ar zice nu unui transfer pe "Old Trafford". Francezul a declarat că şi-ar dori foarte mult să joace alături de prietenul său de la naţională, Paul Pogba. Griezman a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la Sky Sports că e curios să afle amănunte de fiecare dată când Pogba aduce vorba de Manchester United. Momentan, însă, stă pe loc. Îi este destul de bine la Madrid, unde familia lui se simte ca acasă. Bogaţii de la PSG s-au interesat şi ei de starul lui Atletico Madrid. 

Îl întreb mereu pe Paul despre Manchester United. Cred că este un club imens, cu o foarte bună infrastructură. L-am întrebat şi despre unii jucători sau dacă Jose Mourinho este un antrenor chiar atât de bun. Aud tot felul de lucruri despre United şi PSG, dar în acest moment nu mă văd plecând la alt club. Dar, ar fi fanstastic să joc alături de Paul, cândva,

---a declarat Griezmann

Presa din Anglia scrie că Antoine Griezmann se află pe lista lui Mourinho, iar portughezul va încerca să îl transfere vara viitoare. Francezul este văzut de şefii lui Manchester United varianta perfectă pentru înlocuirea lui Wayne Rooney. Mourinho l-a vrut pe Griezmann și în 2014, pe când antrena la Chelsea, iar francezul câștiga titlul în Primera cu Atletico Madrid. 100 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Griezmann cu gruparea spaniolă.

În vârstă de 25 de ani, atacantul francez este cotat la 80 de milioane de euro de către cei de la transfermarkt.de. Aflat la al treilea sezon la Atletico Madrid, Griezmann a înscris până acum 65 de goluri în 121 meciuri jucate în tricoul echipei antrenate de Diego Simeone. Contractul lui Antoine Griezmann cu Atletico expiră în 2021.

 

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi