Share

Pont WTA Birmingham: Donna Vekic – Alison Riske

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuț Mitu

19 Iun 2017 22:42 1,4k 0
Logo Donna Vekic
Logo Alison Riske
Donna Vekic
Alison Riske
VS
18:00 20 Iunie 2017
WTA Birmingham

Analiză și informații pentru Donna Vekic v Alison Riske

Turneul de la Birmingham este dotat cu premii totale în valoare de aproape 900.000 de $ și majoritatea jucătoarele importante din circuit s-au reunit aici.

Un meci extrem de interesant este cel dintre Donna Vekic și Alison Riske.

 

Donna Vekic este croata care traversează o formă extraordinară, câștigătoarea de acum 2 zile a turneului de la Nottingham.

Pe tot parcursul acelui turneu a arătat un tenis grozav și a jucat determinată cum nu cred că am văzut-o vreodată.

Sincer, mă așteptam ca Donna să nu treacă nici de semifinala cu Safarova dar se pare că m-a contrazis și în ultimele 2 meciuri s-a autodepășit.

Deși Konta era favorită clară a finalei, croata a reușit cum necum să întoarcă soarta meciului după ce a pierdut primul set. Scorul a fost 2-6 7-6 7-5, după un meci extrem de disputat.

Vekic are 3 prezențe aici la Birmingham, iar în 2013 a reușit chiar să joace finala, pierdută în 2 seturi atunci la Hantuchova, o jucătoare în formă la acel moment.

Celelalte 2 prezențe au fost modeste, în 2014 a fost eliminată în primul tur, iar anul trecut nu a prins tabloul principal, fiind bătută în calificări.

Donna arată bine și jocul său parcă dă semne de creștere de la meci la meci. Are 5 victorii și doar o înfrângere anul acesta pe iarbă și rămâne de văzut cât poate duce această formă bună.

 

Alison Riske are doar două meciuri anul acesta pe iarbă și nu a început deloc bine sezonul pe această suprafață.

Cu o victorie și o înfrângere, jocul său a arătat desul de modest și nu a convins absolut deloc.

Este o jucătoare care îmi place foarte mult, deoarece este extrem de muncitoare și încearcă să găsească soluții la orice punct și încearcă să inoveze.

În meciul acesta pornește ca favorită și sunt sigur că va fi foarte ambițioasă, încercând să caute forma bună de acum câteva luni.

La fel ca și Donna, are tot 3 prezențe la acest turneu și ca și coincidență, în anul 2013 a jucat semifinală aici, fiind eliminată tot de călăul lui Vekic din finală, Hantuchova.

Celelalte 2 participări au fost modeste, fiind eliminată rapid.

Deși nu se simte cel mai bine pe iarbă, Alison este capabilă să se automotiveze și chiar dacă vor fi perioade în care probabil nu poate ține un ritm ridicat, are puterea să își regăsească concentrarea în orice moment.

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Donna Vekic VS Alison Riske

Este un meci foarte interesant, al cărui deznodământ este greu de anticipat. Donna vine după o reușită frumoasă a carierei, reușind să câștige turneul de la Nottingham după o săptămână fantastică. Alison nu traversează cea mai bună perioadă, dar este o jucătoare de calitate care își poate crește nivelul de joc oricând. Un aspect foarte important, de care voi ține cont, este oboseala și epuizarea Donnei de săptămâna trecută, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Vekic arată un tenis frumos, dar nu cred că are momentan calitatea necesară încât să lege 2 turnee consecutive cu un joc la fel de bun, de aceea mă aștept ca ea să fie eliminată astăzi, o eliminare prematură ajutând-o să se odihnească și să-și încarce bateriile pentru perioada următoare. Pronosticul meu merge pe victoria lui Alison Riske.

Pont pariuri: Alison Riske

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 2

100%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0