Share

Pont Dominic Thiem - Victor Troicki, E timpul ca austriacul să își revină

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Oct 2017 00:50 931 0
Logo Dominic Thiem
Logo Viktor Troicki
Dominic Thiem
Viktor Troicki
VS
12:30 11 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Viktor Troicki

Multe meciuri sunt și astăzi la Shanghai, iar următorul pont vine de la partida dintre austriacul Dominic Thiem și sârbul Victor Troicki. Tot pe Union Pay se va juca și această partidă, doar că va fi ultima programată pe această arenă și nu va începe mai devreme de ora 12 30, ora României. Toate datele, dar și pronosticul meciului, în rândurile de mai jos. 

Dominic Thiem - Victor Troicki 

Unul din capii de serie al acestui turneu intră astăzi în cursa pentru trofeul de la Shanghai. Dominic Thiem nu a avut o parte a 2 a sezonului bună, după cum chiar el declara într-un interviu pentru o publicație online. Austriacul declara că mereu în partea a 2 a anului nu poate fi la același nivel ca în prima parte și implicit și rezultatele nu mai sunt cele scontate. Nu a făcut excepție nici anul acesta, Domi fiind la un nivel cu mult sub cel arătat în primăvară. Bine, parcă pe zgură se simte mai bine, dar și pe hard s-a descurcat bine de-a lungul timpului si a și avut rezultate apreciate. Săptămâna trecută la Tokyo a fost eliminat surprinzător de Johnson, după un meci în care a condus cu 1-0 la seturi. E clar că Domi nu trece printr-o perioadă bună, dar austriacul are forța să revină. Primul advesar de la Shanghai e unul facil, teoretic. Și se va dovedi a fi așa, dacă Thiem va evolua la capacitatea sa.

Sârbul Victor Troicki a furnizat uan din surprizele turneului, eliminându-l ieri pe canadianul Shapovalov. Chiar dacă e cu 11 ani mai tănăr, canadianul era considerat favorit înaintea partidei. Troicki nu e nici pe departe un jucător slab, doar ca e foarte inconstant. Și stă cu nervii, la fel de bine precum Kyrgios. Momentan nu a mai avut motive să se descarce pe vreun arbitru, dar nu-i timpu pierdut. Viktor vine după o perioadă mai slabă, cu evoluții modeste la Sankt Petersburg, Chengdu și Tokyo. Bine, în Rusia, Troicki a ajuns până în sferturi, dar în meciul cu Bautista s-a comportat lamentabil. Aici la Shanghai s-a comportat suprinzător de bine și chiar dacă a cedat primul set cu Shapovalov, sârbul a avut puterea să revină și să câștige meciul. 

Interesant e că în cele 2 partide directe, sârbul s-a impus de fiecare dată, ultima dată anul trecut, la Viena, în minimum de seturi,

 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Dominic Thiem vs Viktor Troicki: Victorie Thiem la H de 2,5 gameuri

Thiem e departe momentan de forma din primăvara, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni la ea în decurs de numai câteva zile. Domi e un jucător care are capacitatea de a-și ridica nivelul rapid și să evoluze la cel mai înalt nivel. Troicki e o surpriză pentru mine, dat fiind faptul că în precedentele partide s-a comportat dezamăgitor. Nu mai cred că sârbul poate furniza și de data asta o surpriză, astfel că merg pe un succes a lui Domi la minim 3 gameuri diferență.

Pont pariuri: Victorie Thiem la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0