Domeniul Poker.com, scos la vânzare pentru o sumă fabuloasă!

Vestea sfârșitului de an vine din pokerul online. Proprietarii poker.com au decis să scoată la vânzare domeniul, dar suma este una incredibilă! Prețul de pornire va începe de la 20 milioane de dolari, iar anunțul a fost lansat pe internet către mai multe companii de jocuri de noroc și nu numai.


"Suntem agenții exclusivi de vânzare a domeniului super-premium Poker.com (foto: ro.pokernews.com) care are în spate 15 ani de branding și traficul aferent," sună anunțul postat de către NameJet și RightOfTheDot. Acesta a fost forwardat către mai mulți operatori importanți din întreaga lume, iar în România a fost direcționat către Gaming Consulting, potrivit celor de la ro.pokernews.com. Aceștia au făcut și o ”radiografie” a afacerii, cu șanse mici de reușită pentru această sumă.

Astfel, sunt câteva aspecte importante care conduc la ideea că domeniul cumpărat în 1999 pentru 99 de ani nu se va vinde la acest preț exorbitant. În primul rând, dacă s-ar vinde cu 20 de milioane, poker.com ar deveni al patrulea cel mai scump domeniu din lume. Va fi în urma unor nume mult mai celebre, precum insurance.com, vacationrentals.com sau privatejet.com -  care au costat între 30 și 35 de milioane dolari. În al doilea rând, specialiștii spun că e greu de crezut că jocul de poker ar putea concura cu buzunarele ”fără fund” ale celor mai importante companii din asigurări. 


Dacă până pe 30 ianuarie 2018 nu se va găsi niciun cumpărător instant, domeniul va intră în aceeași zi la licitație live în Las Vegas cu ocazia evenimentului NamesCon (credit foto: ro.pokernews.com). Poker.com este pus în vânzare alături de alte nume exclusiviste ca poker.asia (50.000 dolari), lucky.com (6,5 milioane dolari) sau holdem.net (30.000 dolari). Pe de altă parte, skillpoker.com este scos la vânzare pentru 5.000 de dolari.  

Joacă acum la cea mai bună cameră de poker din lume! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi