Doi youtuberi acuzați că promovau jocuri de noroc ilegale în rândul minorilor!

Situație inedită în Marea Britanie, unde doi youtuberi cunoscuți din Essex au fost acuzați de către ”UK Gambling Commission” că ar fi promovat jocuri de noroc online în rândul minorilor prin intermediul mai multor clipuri. 

Conform bbc.com, Craig Douglas și Dylan Rigby recomandau jucătorilor de Fifa să parieze ”Fifa coins” pe meciuri virtuale de fotbal, și să le utilizeze la diferite jocuri de cazino. ”Fifa coins” sunt monede virtuale ce pot fi folosite în cadrul jocurilor de la EA Sports, dar care pot fi transferate pe site-uri terțe pentru pariuri sau jocuri de cazino. Ele sunt achiziționate utilizând bani reali, deci este cam același lucru ca și cum ai cumpăra fise la intrarea într-un cazino. Este ceva foarte similar cu pariurile cu ”skinuri” la CS:GO (Counter-Strike Global Offensive) pe care le-am explicat în acest articol

Craig și Dylan au ajuns în instanța de judecată acolo unde au pledat nevinovați, și rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe în acest caz. Făcând o comparație, eu sunt destul de convins că dacă acest lucru se întâmpla în România, atunci nu i-ar fi băgat nimeni în seama. Nici nu cred că știu autoritățile abilitate cu ce se mănâncă acest tip de gambling. Ce-i drept, sunt și foarte mulți pariori care nu știu, pentru că vorbim de un domeniu de nișă.

douglas.jpgPoză cu Craig Douglas. Sursă foto:arstechnica.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi