Doi polițiști din Târgoviște, clienții unei agenții de pariuri!

Obosiți, probabil, de la atâta pândă în așteptarea șoferilor care încalcă regulile de circulație, doi polițiști din Târgoviște de la Rutieră și-au zis că n-ar fi rău să-și încerce norocul la pariuri. Nu s-au sfiit nici măcar de faptul că sunt în uniformă și au intrat nestigheriți într-o agenție de pariuri. Imaginile cu cei doi agenți apărute pe site-ul db-sport.ro au devenit virale pe internet.

Conform sursei citate, cei doi angajați ai Poliției Rutiere Dâmbovița au parcat mașina (pe care se afla dispozitivul Radar) în fața agenției unde au pariat pe meciuri amicale, dar și pe unele partide din preliminariile cupelor europene. 

”Au pus bilete pe meciuri amicale şi pe nişte jocuri din preliminariile cupelor europene. Au stat vreo jumătate de oră în incinta casei de pariuri. Dacă tot ploua, pe cine să prindă?..”, a declarat, amuzat, unul dintre cei care au surprins cu telefonul mobil imaginile geniale cu cei doi agenți. Șefii polițiștilor de la Rutieră, care cu siguranță au văzut și ei pozele, nu au făcut nicio declarație până acum. 

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi