Doi jucători de la Raptors au fost surprinși într-un cazino din Cleveland înainte de meciul al cincilea cu Cavaliers!

Miercuri a avut loc partida a cincea a finalei Conferinței de Est din NBA dintre Cleveland Cavaliers și Toronto Raptors, meci încheiat cu o victorie clară a gazdelor cu scorul de 115:84 și în care adversarii lor au avut o evoluție mai mult decât modestă. Fanii poate ar fi trecut mai ușor peste jocul dezamăgitor al favoriților lor, dacă nu ar fi existat și un motiv pentru care unii jucători nu au evoluat la potențial maxim.

Cei de la sports.yahoo.com ne anunță că cu doar o noapte înainte de meci, DeMarre Carroll și Cory Joseph au fost zăriți la ora 2.00 dimineața într-un cazino din Cleveland împreună cu un grup mai mare de persoane. Asta nu înseamnă că la ora 2:00 ei au și plecat din cazino, aceștia petrecând aproape toată noaptea, interval în care și-au încercat norocul la jocuri de casino și chiar au consumat băuturi alcoolice, deși acest lucru era interzis.

cavaliers.jpg

În cele zece minute petrecute pe teren, Joseph a reușit doar 3 puncte, acesta ratând 4/5 aruncări de două puncte, o aruncare de trei puncte, dar și una din cele două aruncări libere pe care le-a executat. Carroll a jucat mai mult, ceea ce i-a oferit și mai mult timp să se facă de râs. El a evoluat 27 de minute, interval în care a ratat toate cele patru aruncări de trei puncte pe care le-a avut, dar și cinci din șapte aruncări de două puncte.

Nu se știe în acest moment dacă cei doi vor fi sancționați, și în ce mod vor fi penalizați, dar probabil că nu vor scăpa chiar așa ușor mai ales că această înfrângere a venit într-unul din cele mai importante meciuri pe care Raptors le-a disputat în ultimii ani. În acest moment Cavaliers conduc cu 3:2 la general, iar sâmbătă are loc meciul 6. Partida poate fi urmărită live video pe unibet.ro cu începere de la 03:30, ora României. Deși de data aceasta joacă în deplasare, Cavaliers pornesc ca favoriți cu o cotă de 1.40, în timp ce o victorie a echipei din Toronto este cotată cu 3.05.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi