Doi indivizi au incendiat o casă de pariuri Winner din Clinceni!

winner-clinceni-2.png

Ieri o casă de pariuri Winner din Clinceni a fost incendiată de către doi necunoscuți, care se pare că au premeditat totul în amănunt pentru a nu lăsa urme și pentru a nu fi prinși. Aceștia au venit dinspre Domnești cu o mașină care nu avea numere de înmatriculare și au oprit lângă agenție. Șoferul a rămas în mașină, în timp ce pasagerul din dreapta a intrat rapid înăuntru, a stropit scaunele și mesele cu benzină, și apoi a dat foc localului. Cei doi bărbați s-au făcut nevăzuți, plecând de urgență de la locul faptei.

În acel moment în agenție se afla doar un angajat, care din lipsa de clienți adormise într-un colț, fiind luat prin surprindere de atac. Acesta s-a trezit imediat, dar deja nu mai putea ajunge la ușă din cauza flăcărilor, așa că a spart un geam pentru a putea ieși. Angajatul, un tânăr de numai 18 ani, a suferit arsuri și tăieturi la mâini dar este în afara oricărui pericol. 

Locuitorii din zonă au spus poliției că agenția s-a deschis în urmă cu aproximativ un an, dar nu au existat niciodată incidente. Pe de altă parte un bărbat care frecventa des sala de jocuri a venit cu o teorie interesantă:

Poate a câștigat unul 20 de milioane și nu au vrut să îi dea ăia 20 de milioane. Și o fi zis ”lasă mă că te aranjez eu pe tine. Când am pierdut 40 de milioane atunci nu te-ai supărat. Acum nu vrei să îmi dai banii?”
- un localnic pentru stirileprotv.ro

Pe de altă parte unul din asociații sălii de jocuri spune că întotdeauna și-a plătit clienții și că nu știe să fi avut dușmani. În final rămâne ca poliția să afle cine au fost vinovații, și care a fost motivul pentru care au recurs la un astfel de gest.  

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi