Doi fotbaliști români joacă în Paradis

Neplătit de luni de zile de ASA Târgu Mureș, Andrei Cordoș a căutat o soluție ca să nu moară de foame și a găsit-o: și-a reziliat contractul cu ardelenii și s-a transferat la campioana Maldivelor, Maziya S&RC.

Probabil că fundașului îi va fi foarte greu să plece de la o temperatură de -25 de grade Celsius, care omoară toți microbii, într-o țară în care, în luna ianuarie, temperatura minimă este de 25 de grade. Cu siguranță îi vor lipsi și pregătirea fizică făcută în nămeți, în tentativa de a ajunge la stadion. Palmierii stau mărturie că în Maldive, mai precis Malé, nu calcă picior de fulg de nea.

Pe lângă Cordoș, la Maziya S&RC mai joacă un fundaș bulgar, Zivko Todorov, venit de la Kaliakra, și un japonez, Toshiya Hosoe, care a făcut parte din lot și sezonul trecut. 

Iată că nu e absolut necesar să mori ca să ajungi în Paradis!

Nici Victoraș Astafei nu va avea de-a face cu gerul în această iarnă. În Kuala Lumpur, acolo unde s-a transferat de la FC Botoșani, temperatura minimă este de 22 de grade în luna ianuarie!„Kuala Lumpur este un loc minunat şi am să cunosc şi religia hindu. Mai mult din acest motiv optez pentru Malaezia şi chiar îmi surâde ideea”, a spus Astafei, care a mărturisit că a fost foarte greu să îi convingă pe conducătorii clubului să-l lase să plece în Asia. Probabil că Iftime și Șfaițer erau invidioși.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!