Doi dintr-o lovitură. Joao Mario şi "Gabigol" s-au înţeles cu Inter după o noapte de negocieri!

A fost o noapte de vis pentru Inter! Italienii l-au convins pe noul Neymar al Braziliei, Gabriel Barbosa - "Gabigol", să semneze cu echipa lui De Boer. Atacantul lui Santos era în negocieri cu Juventus, dar acesta s-a sucit după ultima ofertă făcută de Inter. Brazilienii de la Globoesporte scriu că Gabigol a luat deja avionul spre Milano şi va veni la Malpensa să stabilească ultimele detalii ale transferului. 25 de milioane de euro, plus alte bonusuri, va plăti Inter pentru Gabigol, proaspăt campion olimpic cu naţionala Braziliei. Actele se vor semna foarte repede, pentru că la discuţii şi-a anunţat prezenţa şi patronul chinez al Interului, Zhang Jindong. 

Până în ianuarie, Gabigol va fi luat cu împrumut de la Santos. La începutul anului viitor va deveni definitiv jucătorul lui Inter. Pentru ca nimeni să nu mai intervină în afacere, cele două părţi şi-au luat măsuri de siguranţă şi vor semna un precontract. Italienii au vrut iniţial să-l cumpere acum, dar şefii lui Santos i-au rugat pe cei de la Inter să-l lase pe Gabigol să îşi ducă înţelegerea până la capăt cu ei. Santos are nevoie de el în drumul către un nou titlu în campionat, dar şi în Copa Sudamericana. 

A doua lovitură dată de Inter se cheamă Joao Mario. Portughezul nu a fost dorit de fostul antrenor Roberto Mancini, dar odată cu venirea lui Frank de Boer lucrurile s-au schimbat. Gazzetta dello Sport scrie că De Boer le-a cerut şefilor echipei să urgenteze afacerea, iar aceştia s-au mişcat rapid - Joao Mario este aşteptat la Milano să facă vizita medicală şi să semneze contractul! Sporting a acceptat ultima ofertă a italienilor, de 45 de milioane de euro, şi i-a dat undă verde mijlocaşului de 23 de ani să plece. "Inter a dat lovitura după o noapte lungă de telefoane şi e-mail-uri", dezvăluie presa din Italia. Iniţial, italienii au oferit 32,5 milioane de euro plus un jucător la schimb, puştiul de 19 ani Pedro Delgado, dar şefii lui Sporting au refuzat.

Foto: golazogoal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi