Doi din acționarii majori ai companiei de gambling 888Holdings au renunțat la o parte din acțiuni pentru o sumă record!

888 Holding, companie de gambling ce operează și în România prin intermediul site-urilor 888sport.com, 888casino.com și 888poker.com (D. 2162/28.08.2015), trece prin momente ceva mai delicate zilele acestea. Site-ul The Financial Times ne anunță că frații Ben-Yitzhak au renunțat la o mare parte din acțiuni pentru suma de 57 de milioane de lire, decizie care a creat panică în rândul celorlalți acționari.

888-holdings-logo.jpg

Cei doi au înființat compania în 1997 împreună cu frații Shaked: Avi și Aharon. Familia Shaked deține 48.2% din acțiuni, acestea fiind împărțite în mod egal între Avi și familia fratelui său care a decedat în 2010. De partea cealaltă, frații Ben-Yitzhak dețineau doar 10.4% din companie și au mai rămas în acest moment cu mai puțin de 3% după tranzacția de £57 de milioane.

Dar de ce au ajuns aceștia să ia o astfel de decizie? Se pare că William Hill a dorit să achiziționeze 888Holdings în schimbul sumei de £744 de milioane, dar cei din familia Shaked vroiau o sumă mai mare, iar astfel negocierile au picat. Franții Ben-Yitzhak nu au fost mulțumiți de acest lucru, motiv pentru care au decis să se retragă din companie, sau în orice caz să fie implicați mai puțin ca înainte.

Această situație a dus la scăderea prețului acțiunilor 888Holdings la ”London Stock Exchange” cu aproape 3.3%, și se anticipează că scăderea va continua și în următoarele zile.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi