Doi britanici au câștigat 100.000 lire sterline la loto. Cu câți bani s-au ales

Doi soți din Anglia au dat lovitura la loto și au câștigat 100.000 de lire sterline. N-au apucat să se bucure însă prea mult, pentru că au fost ”călcați” de hoți. Imediat după fericitul eveniment din viața lor, persoane îndoielnice au început să le dea târcoale. Firesc, a urmat și lovitura de grație.

Hoții au intrat noaptea în casă peste Lee Davis și soția lui, Carianne Copstick, și i-au jefuit. Înarmați cu pistoale și cuțite, aceștia au furat bijuterii din aur și argint, telefoane și alte lucruri de valoare pe care le-au găsit. Atacul a fost rapid și bine calculat, iar poliția presupune că acest lucru s-a întâmplat cu ajutorul cuiva din anturajul soților.

Pariază pe cele mai cunoscute loterii din lume la agenția recomandată!

Lee Davis și soția lui, Carianne Copstick au asistat împietriți de frică la scenele desprinse din filme, dar au scăpat cu viață. Cei doi soți au ghicit toate cele 6 numere la loto. Au reușit, până să fie jefuiți, să cheltuiască cea mai mare parte din câștigul de 100.000 de lire cumpărându-și o casă și făcând cheltuielil necesare pentru nuntă.

În septembrie, alți britanici au avut ghinion. De data asta s-a întâmplat la Rio de Janeiro, iar cei care au avut de-a face cu hoții au fost doi din membrii celebrei trupe Pet Shop Boys.

Deși au fost avertizați de ce li se poate întâmpla, Chris Lowe și Neil Tennant au plecat la plimbare pe malul lacului Copacabana, acolo unde urmau să susțină spectacolul. Ocazie numai bună pentru patru hoți, care sub imperiul amenințărilor i-au deposedat pe cei doi artiști de toți banii pe care îi aveau, dar și de telefoanele mobile. Lowe și Tennant nu au depus însă plângere la poliție. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi