Doi arbitri de tenis din Uzbekistan, implicați în mafia pariurilor!

Sportul alb devine din ce în ce mai...negru. Doi arbitrii de tenis din Uzbekistan au fost suspendați pe viață de către ITF pentru implicarea în mafia pariurilor! Sherzod Hasanov și Arkhip Molotyagin transmiteau unui complice în timp real scorurile meciurilor pe care le arbitrau prin intermediul unei căști conectate la telefonul mobil, pe care îl țineau ascuns în buzunare! 

Hasanov și Molotyagin au "călcat pe bec" prima dată anul trecut, în Israel, la un turneu din categoria Futures, cea mai slabă categorie din circuitul profesionist de tenis. Metoda celor doi arbitri a dat repede de gândit celor de la TIU, unitatea care se ocupă cu depistarea blaturilor din tenis. Arbitrii întârziau nejustificat de mult trecerea scorurilor pe tabelă, astfel încât persoana aflată în legătură cu cei doi să aibă timp să facă pariul live! Acest lucru este posibil, având în vedere că sistemul de live score al caselor de pariuri este conectat la tabletele arbitrilor de tenis.

Cei doi arbitrii din Uzbekistan schimbau la un moment dat tactica. De exemplu, ei afişau rezultate de egalitate imaginare, pentru ca omul de legătură să obţină profit din plasarea sumelor pe selecţia "egalitate în game-ul următor".

Circuitul Futures este cel mai scăzut ca valoarea din tenis, dar şi cel mai afectat de cazurile de corupţie. Tot mai mulţi arbitri şi jucători cad în plasa mafiei pariurilor, având în vedere că premiile sunt extrem de mici. Mafia pariurilor s-a dezvoltat enorm în aceste circuite și din cauza faptului că organizatorii acestor competiții acordă o mai puțină atenție în ceea ce privește măsurile de securitate. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi