Doar la Netbet primești câte 10RON pentru fiecare gol marcat în etapa a 14-a din Liga 1!

netbet-10ron.pngDe regulă România Liga 1 este un campionat sărac în reușite, dar în această etapă ai toate motivele să speri că va ploua cu goluri! Și asta pentru că la Netbet (vezi site-ul agenției) poți primi un bonus de 10RON pentru fiecare gol marcat în etapa a 14-a! Cum așa? Îți voi arăta mai jos ce ai de făcut pentru a profita la maxim de pe urma acestei promoții.

 

Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) . Dacă nu ești client al acestei case de pariuri, atunci deschide un cont nou acum!
  • Accesează pagina ”Promoții”, dă click pe oferta ”10 RON pentru fiecare GOL!” și apasă pe butonul ”Înscriere” din partea de jos a paginii. 
  • Plasează pariuri simple pre-meci de tipul 1x2 pe minim 3 partide distincte, și pe o miză de minim 100RON / pariu. Pentru fiecare gol marcat în partidele alese de tine vei primi câte un bonus de 10RON, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Îți voi arăta mai jos un exemplu concret.

 

Cum pot debloca bonusul?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore de la încheierea promoției, adică din momentul în care se termină ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1 (Botoşani vs ACS Poli Timişoara care are loc luni la ora 20:30). Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul acordării și trebuie rulat de minim șase ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras. 

 

Pariază pe România Liga 1 la Netbet chiar acum!

 

Exemplu de acordare și deblocare bonus:

Presupunem că pariezi 100RON pe victorie CFR în deplasarea de la Chiajna, 100RON pe o victorie a celor de la Craiova în partida de acasă cu Pandurii, și 100RON pe o remiză în meciul Dinamo vs Astra. Dacă în cele trei partide se marchează un total de șapte goluri, atunci pe lângă câștigurile acumulate de pe urma pariurilor câștigătoare mai primești încă un bonus de 70RON. Pentru a debloca acest bonus va trebui să rulezi suma totală de 420RON.

Este important de precizat că poți paria pe mai mult de trei meciuri dacă dorești acest lucru, iar atunci toate partidele alese se vor califica pentru promoție. Dacă de exemplu în etapa trecută ai fi ales să pui câte un pariu de tipul 1x2 pe fiecare din cele șapte meciuri, atunci ai fi primit un bonus de 180RON deoarece s-au marcat 18 goluri. 

Poți vedea mai jos cotele oferite de Netbet pentru opțiunea 1x2 la partidele din această rundă. Pariază și tu acum!

cote-1x2.png

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi