Doar în acest stat sunt așteptate pariuri sportive cu sume record de ordinul miliardelor!

Nevada este de departe statul american care înregistrează cele mai mari încasări din jocuri de noroc, ceea ce nu este o surpriză în condițiile în care Las Vegas face parte din acest stat. În mod normal te-ai putea gândi că cea mai mare parte a încasărilor vine din jocuri de cazino, ceea ce este adevărat, dar nici piața pariurilor sportive nu este deloc de neglijat.

pariuri-nevada.png

De fapt aceasta este într-o creștere continuă, iar specialiștii anticipează că în anul 2016 vor fi înregistrate cele mai mari încasări all-time. Dacă anul trecut s-au plasat pariuri în valoare totală de 4,2 miliarde de dolari numai în Nevada, anul acesta se preconizează că cifra de afaceri va depăși pragul de 5 miliarde!
De fapt nici nu trebuie să fii mare expert să faci astfel de calcule. În luna ianuarie a acestui an s-au înregistrat pariuri sportive în valoare totală de 450 de milioane de dolari, în februarie de 363 de milioane, ca luna martie să stabilească un record all-time cu 458 de milioane. Dacă facem câteva calcule simple, vom vedea că în primul trimestru s-a pariat suma totală de 1,27 miliarde de dolari, iar dacă aceste cifre se vor păstra până la sfârșitul anului, atunci pragul de 5 miliarde va fi depășit.

Cât câștigă casele de pariuri din toată treaba asta? Cardplayer.com ne anunță că în 2015 ele au păstrat 5.47% din cei 4,2 miliarde mizați, ceea ce înseamnă un profit de 231,8 milioane de dolari. Profitul nu este unul exagerat ținând cont că pariorii au beneficiat de un payout total de peste 94%, deci mai mult decât oferă multe agenții de pariuri din alte țări, chiar și online.

Deoarece piața pariurilor sportive este în continuă creștere, și numărul de agenții de pariuri din Nevada crește de la an la an. Dacă în 2014 erau 190 de astfel de sucursale, anul trecut au mai apărut încă 6, iar probabil în 2016 numărul lor total va trece de 200.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi