Doar astazi primiti un euro gratuit la fiecare 10 euro folositi pentru a cumpara lozuri razuibile (04.09.2014)

In urma cu cateva saptamani acest cazino online a lansat sectiunea de "Lozuri razuibile", acolo unde gsiti 30 jocuri diferite la care va puteti incerca norocul. La un singur loz puteti castiga sume de pana la 100,000 Euro! Printre jocurile oferite gasim titluri cunoscute precum Triple Wins, Treasure Hunt, Hall of Fame sau Fortuna.

lozuri-razuibile.png

Daca v-am convins ca trebuie sa incercati acest serviciu, atunci trebuie sa stiti ca joi - 4 Septembrie 2014 -  este ziua perfecta sa faceti acest lucru. De ce? Pentru ca la fiecare 10 euro cheltuiti pe lozuri razuibile primiti un bonus de 1 euro. Daca de exemplu cumparati 70 bilete de cate un euro fiecare, primiti un bonus de 7 euro. Bonusul va fi creditat in ziua urmatoare si poate fi retras in orice moment, nefiind supus vreunei conditii de rulaj.

Trebuie insa sa va grabiti fiindca oferta este valabila doar pana in noaptea de joi spre vineri, la orele 01:59. Pentru a beneficia de pe urma acestei promotii trebuie sa plasati minim 10 pariuri. Bonusul maxim pe care il puteti primi este de 20 de euro.

In fiecare zi acest casino online vine cu cate o promotie noua. Uneori sunt sporite castigurile, alteori primiti o parte din banii pierduti inapoi, iar in unele cazuri primiti chiar si rotiri gratuite fara a fi necesar sa efectuati vreo depunere! Din acest motiv va recomandam sa consultati cu regularitate promotiile oferite, fiindca sigur mai devreme sau mai tarziu veti gasi ceva pe placul vostru.

Deschideti-va un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi