Doar astăzi poţi juca un turneu de poker cu intrare GRATUITĂ, cu premii de 1.000 de euro

La singura cameră de poker online recomandată de PariuriX (click aici pentru a vedea care este aceasta) vom avea astăzi de la ora 19:30 un super turneu cu premii în valoare de 1.000 de euro.

Partea cea mai bună este legată de intrare; ea se face pe bază de parolă şi este gratuită. Prin urmare chiar şi dacă nu eşti un jucător foarte bun de poker îţi poţi încerca norocul gratuit iar dacă ai inspiraţia să ajungi în premii te poţi folosi de bani pentru a juca la pariuri. În plus, pentru fiecare jucător pe care-l elimini din turneu primeşti o recompensă de 0.05 euro.

Turneul îl vei găsi în lobby-ul camerei de poker tastând "Easter Poker Tournament" în zona de căutare. El este limitat la doar 2.000 de jucători aşa că grăbeşte-te să te înscrii la el. Parola pe care va trebui s-o foloseşti atunci când te înregistrezi la turne este easterbunny.

Nu rata şansa de a câştiga gratuit o parte din cei 1.000 de euro puşi la bătaie! Deschide cont acum pentru a te înscrie rapid diseară când începe perioada de înregistrare la turneu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi