Djokovic ştie să piardă: "Felicitări, Andy Murray! Mă bucur că sunt contemporan cu tine!"

Devenit numărul 1 în lume pentru prima dată în carieră, Andy Murray se pregăteşte pentru Turneul Campionilor de la Londra, unde nu a reuşit niciodată să rupă gura târgului. "Vreau să îmi iau revanşa anul ăsta!", a anunţat britanicul, care a primit un mesaj surpriză de la omul pe care l-a detronat pe pe prima poziţie în clasamentul ATP. Novak Djokovic a ales să-l felicite pe contul de facebook pe Murray. Sârbul nu a uitat nici de fanii săi.

Felicitări, Andy Murray! Ai meritat să ajungi aici, ştiu că ai muncit din greu pentru asta. Devotamentul şi pasiunea ta au dat roade, iar eu mă bucur că sunt contemporan cu tine! În ceea ce-i priveşte pe fanii mei, vreau să le mulţumesc pentru susţinere. Mă voi lupta în continuare şi abia aştept să ne revedem la Londra. Nu dau niciodată înapoi atunci când e vorba de provocări, iar Turneul Campionilor e exact lucrul de care am nevoie acum,

---a scris Djokovic pe contul său de socializare

Novak Djokovic a câștigat ultimele 4 ediții ale întrecerii de la Londra. Are în total 5 trofee la Turneul Campionilor.  Sârbul va deschide competiţia duminică, în meciul cu austriacul Dominic Thiem. Andy Murray va juca primul său meci luni, contra croatului Marin Cilic. Cine va avea o evoluţie mai bună la Londra va încheia anul pe locul 1. Murray este cel de-al 26-lea lider mondial ATP din istorie, primul fiind Ilie Năstase în 1973.

 

Grupele Turneului Campionilor de la Londra 2016: 

Grupa "John McEnroe"

1. Andy Murray
3. Stanislas Wawrinka 
5. Kei Nishikori 
7. Marin Cilic 

Grupa "Ivan Lendl"

2. Novak Djokovic 
3. Milos Raonic 
6. Gael Monfils 
8. Dominic Thiem 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi