Djokovic, mai tare ca Messi! Unde va locui sârbul în vacanţă

Numărul doi mondial din tenis, Novak Djokovic a decis că are nevoie de o schimbare - aşa că a contactat o celebră agenţie imobiliară de peste Ocean care să-i găsească o locuinţă pe gustul său pe malul Atlanticului. Nu a fost foarte greu ca sârbul să se decidă - un apartament de lux la Miami Beach i-a luat ochii lui Djokovic, care nu a stat pe gânduri şi a semnat imediat cec-ul. 

Apartamentul de vis are o imensă cameră de zi, 3 dormitoare şi tot atâtea băi, o bucătărie pe măsură şi o terasă de 20 de metri! Conform presei americane, cel mai ieftin apartament de acest gen în complexul rezidenţial care a fost construit recent costă 5,9 milioane de dolari. Djoko a cerut ceva special şi a scos din conturi 9,5 milioane de dolari pentru apartamentul de lux cu vedere la Ocean. (foto: splashnews.com) 

"Totul oferă stilul de viață perfect pentru mine și soția mea. Este o locație incredibilă într-un cartier care se dezvoltă rapid şi asta e ceea ce m-a atras", a spus jucătorul în vârstă de 29 de ani despre apartamentul minune din complexul realizat de celebrul arhitect Renzo Piano. Italianul este cel "responsabil" de un număr de 27 de construcţii care se învârt după Soare, în întreaga lume...Portul din Genoa, Aeroportul Internaţional Kansai (Osaka, Japonia), Piaţa Aurora (Sydney), Piaţa Potsdam (Berlin) sau Muzeul de Artă din Los Angeles sunt doar câteva din capodoperele arhitectului italian ajuns acum la 79 de ani.  

Noua casă a lui Noel Djokovic este mai scumpă ca a lui Messi! 7,5 milioane de dolari a plătit starul Barcelonei pentru vila "OZN" (foto: ghpage.com) cu o piscină în care te poţi pierde lejer...

Pentru Djoko, Miami are o însemnătate aparte - el a câştigat aici 6 titluri, dintre care trei consecutive (2014, 2015, 2016). A spus pas în acest an însă din cauza unei accidentări la cot. Probleme au început de al Indian Wells, unde numărul doi mondial a pierdut în turul 4 în două seturi în faţa lui Nick Kyrgios, 4-6, 6-7. "Medicul meu mi-a spus că trebuei neapărat să iau o pauză ca să mă recuperez. Din cauza asta am ratat turneul de la Miami. Pentru mine este la fel de şocant ca şi pentru toţi cei care aşteptau să mă vadă pe teren", a spus Djokovic, care a fost super-încântat şi de bucătăria unde îi va pregăti micul dejun soţiei sale. (foto: splashnews.com)

Sârbul a câştigat până acum 12 titluri de Grand Slam în carieră - dintre care şase numai la Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016). Roland Garros (2016), Wimbledon (2011, 2014, 2015) şi US Open (2011, 2015) sunt celelalte titluri de Mare Şlam din palmaresul jucătorului sârb. 

 

fotonovakdjokovic.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi