Disney a băgat peste 2 mil dolari într-o campanie împotriva jocurilor de noroc!

Gigantul Disney Worldwide Services își continuă lupta împotriva extinderii jocurilor de noroc pe teritoriul Statelor Unite. În parelel cu o campanie de strângere de semnături în acest sens, celebra companie face sistematic depuneri într-un cont al unei organizații care luptă împotriva industriei jocurilor de noroc. Iar ultima ”contribuție” a fost vărsată la sfârșitul lunii septembrie și a fost de 575.000 dolari! 

(foto: chipandco.com)

Acțiunea face parte dintr-un plan pentru introducerea în Senat a unui amendament care să interzică, în primă fază, extinderea cazinourilor în Florida. Comitetul politic "Voters In Charge", liderul propunerii, a depus deja o cerere cu 285.526 de semnături la autoritatea de stat.

În total e nevoie de 766.200 de semnături pentru ca propunerea să treacă de Senat și să fie supusă votului oamenilor într-un referendum în noiembrie 2018. 

(foto: news4jax.com)

Inițiativa ar schimba Constituția statului Florida și ar oferi alegătorilor "dreptul exclusiv de a decide dacă să autorizeze jocurile de noroc în cazinouri" în stat, au anunțat inițiatorii proiectului. Eforturile acestora au fost susținute financiar în cea mai mare parte de către Disney, care a contribuit până acum cu suma de 2,325 milioane dolari (raportată la 30 septembrie 2017).

Joacă acum la operatorul de jocuri de noroc recomandat de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!