1. Home »
  2. Strategii pariuri »
  3. Strategie cu miză progresivă pentru pariurile de cotă 1.30 – 1.40

Strategie cu miză progresivă pentru pariurile de cotă 1.30 – 1.40

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:44:00

image Strategie cu miză progresivă pentru pariurile de cotă 1.30 – 1.40

Descoperă strategia cu miză progresivă recomandată pentru pariurile de cote 1.30 - 1.40. Aceasta este o strategie în 4 pași care te va ajuta să recuperezi dintr-o singură lovitură banii pierduți pe toate pariurile anterioare! Află care sunt avantajele și dezavantajele acestui sistem de joc!

Aplică strategia recomandată chiar acum! Te așteaptă un bonus consistent de bun venit!


În ce constă această strategie cu miză progresivă?

Pentru început trebuie să stabilești un buget, să zicem de 100 de unității (100u). Acesta  trebuie împărțit în 4 mize după cum urmează:

  • Miza 1 = 1.7u
  • Miza 2 = 5u
  • Miza 3 = 19.7u
  • Miza 4 = 73.70u

Primul pariu de cotă 1.30 - 1.40 îl plasezi pe miza inițială de 1.7u. Dacă pariul este pierzător treci la pasul 2, plasând un nou pariu pe o miză de 5u. Și o ții tot așa până câștigi. Atunci când un pariu este câștigător revii la miza inițială de 1.7u. Când un pariu iese recuperezi pierderile din toate pariurile anterioare necâștigătoare și poți face și ceva profit în funcție de cota pe care ai pariat sau pragul / miza la care te afli.

Exemplu:

  • Pasul 1 : Plasezi un pariu de 1.7u pe o cotă de 1.40. Pierzi pariul, deci treci la pasul 2.
  • Pasul 2 : Plasezi un pariu de 5u pe o cotă de 1.35. Pierzi pariul, deci treci la pasul 3.
  • Pasul 3: Plasezi un pariu de 19.7u pe o cotă de 1.30. Pierzi pariul, deci treci la pasul 4.
  • Pasul 4: Plasezi un pariu de 73.7u pe o cotă de 1.40. Ai câștigat pariul, ceea ce înseamnă că vei lua 103.18u. Astfel ai făcut un profit de 3.18u deși ți-a ieșit un singur pariu de cotă 1.30 – 1.40 din cele patru jucate! Acum o iei de la capăt, plasând următorul pariu pe o miză de 1.7u.

 

Sistem pentru pariuri cotă 1.30 – 1.40 – avantaje și dezavantaje

Ca orice sistem de pariuri existent, și acesta vine atât cu puncte forte, cât și cu puncte slabe.


Avantaje:

  • Probabilitatea de a prinde 4 pariuri pierzătoare la rând de cote atât de mici este destul de mică (cam aceeași cu probabilitatea de a prinde la rând 4 cote câștigătoare de 3.00 – 3.50). La astfel de cote (1.30 - 1.40), ar trebui să îți iasă pe termen lung măcar 66.6% din pariuri.
  • Un singur pariu câștigător compensează pentru pierderea pariurilor anterioare, și poate aduce și un mic profit în funcție de cotă sau pasul la care ai câștigat.
  • Aceasta este o strategie simplă pe care o pot aplica și pariorii începători.


Dezavantaje:

  • O serie de 4 pariuri pierzătoare la rând duce la pierderea întregii bănci. La un număr mare de pariuri plasate e posibil ca mai devreme sau mai târziu să ai și ghinionul acesta.
  • Un pariu câștigător aduce un profit foarte mic. Dacă de exemplu ți-a ieșit pariul de la primul pas vei face un profit de 0.5 – 0.7u, deci ai avea nevoie de 140 – 200 de pariuri câștigătoare doar pentru a îți dubla banca. La atât de multe bilete jucate crește și riscul de a prinde o serie mai lungă de pariuri necâștigătoare.
  • Strategia va mânca destul de mult timp fără să aducă un câștig consistent.


Părerea noastră despre această strategie cu miză progresivă și alte sisteme recomandate

Dacă ești familiar și cu alte strategii de pariuri sportive, atunci probabil ți-ai dat seama că vorbim de un sistem cu miză progresivă similar cu altele mult mai cunoscute, dar care sunt destinate altor tipuri de cote:

  • Easy Moneytrebuie pariat pe cote cât mai mici, preferabil sub 1.20, în sistem all-in.
  • Martingale – trebuie pariat pe cote de aproximativ 2.00 și dublată miza după fiecare pariu pierzător.
  • Fibonnaci – trebuie pariat pe cote de 3.00+ și mărită miza după fiecare pariu pierzător conform șirului lui Fibonacci.

Toate aceste strategii au ceva în comun – pot fi profitabile pe termen scurt, dar rareori reprezintă soluții viabile pe termen lung. Pe de altă parte le poți adapta stilului tău de joc sau le poți combina cu alte strategii de pariuri sportive pentru a îți spori șansele de câștig. Avem pe site și un ghid foarte interesant în cadrul căruia am strâns laolaltă cele mai populare strategii de pariuri sportive, și pe care îl poți accesa chiar acum: ”Cele mai bune strategii de pariuri recomandate de PariuriX.com”.

Aplică strategia recomandată chiar acum! Te așteaptă un bonus consistent de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX