1. Home »
  2. Case de pariuri online »
  3. PublicWin
PublicWin
L1172986W000768

PublicWin

8.0
user photo
Baicu Marius
2024-01-03 16:53:19

PublicWin Online - PublicWin bonus 2024

PublicWin este unul dintre operatorii de pariuri care au progresat mult în ultimii ani, motiv pentru care am testat serviciile oferite de această agenție pentru a vedea la ce nivel se află ea în 2024, în raport cu concurența. Concluziile noastre pot fi văzute de-a lungul acestei recenzii PublicWin, astfel încât să știi exact la ce să te aștepți înainte de a deschide un cont de pariuri. Ce îți pot spune de acum este că vei avea destule motive să deschizi un cont.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

1. CINE ESTE OPERATORUL PUBLICWIN ÎN  ROMÂNIA

PublicWin a intrat pe piața din România în anul 2016, iar până la data de 1 august 2017 deja deschisese peste 100 de agenții. În momentul de față, PublicWin oferă servicii de top doar în mediul online, activitatea offline fiind, cel puțin pentru moment, oprită. 

PublicWin legal în România

Conform licenței ONJN, platforma online PublicWin a primit drept de funcționare în România la data de de 1 august 2017, dar a putut fi accesată trei săptămâni mai târziu, la data de 22 august 2017. Este de menționat că această licență era primită inițial doar pentru pariuri, dar între timp a fost extinsă și pentru jocuri de cazino și poker online. Site-ul operatorului poate fi accesat la adresa www.publicwin.ro.

În secțiunile următoare îți voi prezenta tot ce oferă PublicWin, scoțând în evidență atât punctele forte cât și cele slabe. Oricum, agenția a progresat destul de mult în ultimii ani, oferind multe servicii interesante, așa că merită să îi acorzi un pic de atenție.

2. DESCHIDERE CONT PUBLICWIN – CUM DESCHID UN CONT NOU

  1. Intră pe Publicwin.ro
  2. Dă click pe „Înregistrează-te acum” (butonul este în dreapta sus a ecranului)
  3. Completează formularul de înregistrare cu: 
  • ID Utilizator
  • parolă
  • email
  • întrebare personală
  • prenume
  • nume
  • data nașterii
  • adresă
  • țara
  • orașul
  • CNP

      4 bifează că ai împlinit 18 ani, că ai citit și că ești de acord cu „Termenii și condițiile” (obligatoriu)
      5. bifează că ești de acord să primești informații despre promoții (ca să ai parte de oferte promoționale)
dă click pe „Creează cont” 
      6. accesează link-ul primit pe email pentru activarea contului

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

3. VERIFICARE CONT PUBLICWIN – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC #

  1. Loghează-te pe publicwin.ro
  2. Accesează secțiunea „Contul meu”, apoi „Verificare Cont”. 
  3. Încarcă documentele solicitate.

Dacă din diverse motive nu funcționează această metodă, ai ca alternativă trimiterea documentului pe mail la adresa [email protected].

4. METODE DE PLATĂ PUBLICWIN – CUM DEPUN ȘI RETRAG BANI? #

  1. Intră pe Publicwin.ro
  2. Dă click pe balanța din dreptul numelui de utilizator, apoi pe „Depuneri”
  3. Alege una dintre metodele de plată disponibile:
  • card bancar Visa/Masterdard – procesare instantă, depunere minimă 50 RON/depunere maximă 25.000 RON
  • OKTO.CASH – procesare instantă, depunere minimă 20 RON/depunere maximă 4.500 RON
  • Skrill și Neteller – procesare instantă, depunere minimă 20 RON/depunere maximă 20.000 RON
  • Paysafecard – procesare instantă, depunere minimă 20 RON/depunere maximă 10.000 RON
  • Smith & Smith – procesare instantă, depunere minimă 50 RON/depunere maximă 15.000 RON

Indiferent de metoda aleasă, este percepută taxa pe viciu, de 2%.

Pentru a retrage bani, ai de parcurs următorii pași:

  1. Intră pe Publicwin.ro
  2. Dă click pe balanța din dreptul numelui de utilizator, apoi apasă pe „Retragere” (buton aflat în meniul vertical din partea stângă).
  3. Sunt disponibile următoarele metode:
  • card bancar Visa/Masterdard – retragere minimă 50 RON/retragere maximă 25.000 RON
  • Skrill și Neteller – retragere minimă 20 RON/retragere maximă 20.000 RON
  • Smith & Smith – retragere minimă 50 RON/retragere maximă 15.000 RON

Agenția nu percepe taxe la retragere, indiferent de metoda atrasă. Ți se reține doar impozitul aferent. Nu uita că poți solicita o retragere numai după ce îți verifici identitatea.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

5. CUM PLASEZ PARIURI PUBLICWIN – COMBO ȘI ÎN SISTEM

  1. Intră pe publicwin.ro și loghează-te în cont.
  2. Dă click pe butonul „Sporturi” din meniul orizontal superior.
  3. Alege sportul pe care vrei să pariezi, apoi competiția.
  4. Dă click pe cota selecțiilor pe care vrei să le joci, pentru ca ele să fie transferate pe biletul virtual. Poți pune 4 tipuri de pariuri: single, combi, în sistem, cu baze. Biletul virtual are numai două taburi:

Combi – când este selectat, poți plasa pariuri single (pui o singură selecție pe bilet), sau de tip acumulator (pui mai multe selecții pe bilet și toate trebuie să fie câștigătoare);

Sistem – Apasă tab-ul ”Combinație” și vei vedea că în partea de jos a biletului poți selecta mai multe sisteme.  La un bilet care conține un număr de ”n” meciuri vei putea juca sisteme de tipul 1/n, 2/n, 3/n, 4/n …. n-1/n, (deci  combinații de 2,3,4 etc). Mai pe românește, la un bilet cu 5 meciuri vei găsi următoarele sisteme:

  • 1/5 – adică câte un pariu pe fiecare meci în parte (5 combinații)
  • 2/5 – pariuri pe combinații de câte 2 meciuri (10 combinații)
  • 3/5 – pariuri pe combinații de câte 3 meciuri (10 combinații)
  • 4/5 – pariuri pe combinații de câte 4 meciuri (5 combinații)
  • 5/5 – pariuri pe combinații de câte 5 meciuri (1 combinație, adică echivalentul pariului multiplu).

Nu este oferită posibilitatea de a selecta la PublicWin sisteme de pariuri britanice specifice unui bilet cu 5 meciuri cum ar fi Super Yankee sau Lucky 31, dar le poți pune manual. Un sistem Lucky15 este echivalentul unui bilet care conține toate sistemele 2/5 , 3/5, 4/5 și 5/5, în timp ce un Lucky31 conține și sistemul 1/5.

Pentru a juca un bilet cu bază, apeși pe opțiunea „Fix” de sub meciul care vrei să fie bază, apoi selectezi sistemul dorit.

6. VERIFICARE BILET ONLINE PUBLICWIN – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

  1. Intră pe publicwin.ro și loghează-te în cont.
  2. Dă click pe pictograma din dreptul numelui de utilizator, apoi pe „Pariurile mele”.
  3. Filtrează afișarea după:
  • statusul biletului (toate, neterminate, câștigătoare, pierzătoare)
  • momentul în care a fost jucat (azi, ieri, ultimele 10 zile, numele lunii)
  • an (2024, 2023, 2022 etc.)

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

7. OFERTĂ PUBLICWIN – CE NE OFERĂ PUBLICWIN.RO #

Unul din puținele dezavantaje cu care vine PublicWin este acela că sunt oferite pariuri pe un număr redus de sporturi. Însă, dacă obișnuiești să pariezi doar pe sporturile principale, atunci acest aspect nu ar trebui să te deranjeze prea tare. Pe de altă parte, la sporturile disponibile vei găsi pariuri pe foarte multe competiții, inclusiv pe ligi sau turnee de mâna a doua sau a treia. Și în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere disponibile PublicWin stă foarte bine, punând la dispoziția jucătorilor o gamă largă de opțiuni. 

În acest moment, pe lângă fotbal sunt oferite pariuri pe alte 10 discipline, eSports fiind despărțit în eFotbal și eBaschet. 

Atenție! Modul de afișare este ceva mai ciudat. Dacă vrei să vezi ce meciuri sunt afișate într-o competiție și dai click pe acea competiție, sunt prezentate doar evenimentele din ziua curentă. Pentru a vedea meciurile din altă zi, trebuie să dai click pe cele două triunghiuri din dreptul zilei curente (pe coloana cu sporturi, din stânga) și să selectezi oferta dorită.

PublicWin ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

Oferta pe fotbal de la PublicWin este una foarte bună, atât din punct de vedere al numărului de meciuri acoperite, cât și al numărului de opțiuni de pariere. Am găsit aici partide din liga U21 a Cehiei sau din prima ligă din Indonezia, Kuweit sau Tanzania (!) ceea ce este un plus. Chiar și la partide de mâna a treia, cum sunt cele din competițiile enumerate, vei găsi destul de multe opțiuni de pariere, deși este drept că nu la fel de multe precum la competițiile importante. 

La meciurile din competițiile de prima mână sunt oferite destul de multe opțiuni de pariere, nelipsind nici diversitatea. De exemplu, un meci din campionatul României are 165 de selecții disponibile. Găsești pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori, ceea ce reprezintă cu siguranță un plus. Putem chiar plasa pariuri pe 3 derivate ale aceluiași meci (COMBO BET - combină Cartonașe, Cornere și Orice altă derivată), Găsim și pariuri combinate de tipul ”Șansă dublă / Total goluri” sau ”Total goluri / câștigător prima repriză”, care sunt mai degrabă specifice agențiilor stradale. Așa că indiferent ce fel de parior ești, vei avea pe ce să joci.

Mai trebuie remarcat faptul că la partidele cât de cât decente găsim atât handicapuri asiatice cât și europene, aspect cu care nu multe agenții online se poate lăuda. Știu că mulți pariori sunt interesați de astfel de piețe.

PublicWin ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Această casă de pariuri vine și cu câteva instrumente în ajutorul pariorilor pentru ca aceștia să poată găsi ușor ceea ce caută. Dacă intri în meniul de „Sporturi” vei vedea că una din primele opțiuni din meniul din stânga este „Începe în curând” unde poți vedea o listă cu evenimentele care urmează să înceapă în următoarea oră, în următoarele 2 ore și în următoarele 3 de ore. Astfel poți vedea rapid și ușor oferta zilei la PublicWin.

De asemenea, în partea dreaptă a paginii ai un widget prin care poți descărca în format .pdf oferta zilei dar și oferta completă, atât ca foi verticale cât și orizontale. Mi se pare o facilitate interesantă care recunosc că nu am mai văzut-o la alte agenții și care va fi apreciată de pariorii cărora le place să consulte oferta de meciuri pe foi de hârtie, ca în agențiile stradale (le poți trage rapid la imprimantă).

Iar dacă vrei să joci biletul zilei la PublicWin.ro, atunci te-ai putea folosi de promoțiile Plus și Extra pentru a îți mări cotele de pe bilet. Dar despre aceste două oferte am vorbit mai jos.

PublicWin ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

La PublicWin oferta sportivă pe tenis este una bună, dar nu extraordinară. Sunt acoperite destul de multe meciuri, inclusiv din turnee medii sau mici, dar parcă nu găsim la fel de multe precum la alte case de pariuri online licențiate. În ceea ce privește opțiunile de pariere, poți paria pe handicap game-uri, total game-uri, total seturi, primul set – scor corect etc. Iar dacă pariezi live atunci gama de pariuri disponibile va fi chiar mai variată și vei avea posibilitatea de a miza pe câștigătorul următorului game sau punct. Dar despre asta vom vorbi în secțiunea de ”Pariuri Live”.

Nici pe alte sporturi PublicWin nu stă chiar rău. La baschet găsim peste 40 de pariuri la partide din Germania BBL sau Grecia A1, în timp ce la handbal am văzut că sunt oferite în jur de 20 de piețe la ligi precum cea din Danemarca. Dar cel mai bine este să intri pe www.publicwin.ro, să accesezi sportul preferat și să consulți oferta pentru a vedea dacă aceasta te mulțumește sau nu.

8. PUBLICWIN LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

PublicWin are desigur și o platformă de pariuri live, care așa cum vei putea vedea și mai jos, se ridică la standarde destul de înalte, astfel încât va mulțumi și jucătorii mai pretențioși.

Primul lucru care îmi sare în ochi este interfața grafică a acestei platforme. Vorbim de o grafică destul de inedită, diferită față de cea cu care suntem obișnuiți la alte case de pariuri, deci ne va trebui un timp de acomodare. Faptul că sunt folosite mai multe culori, și că avem foarte mult conținut comasat pe o pagină fac ca acomodarea să fie ceva mai anevoioasă, dar aici mai ține și de preferințele personale ale fiecărui parior. Poate ție îți va place mai mult această grafică decât cea clasică folosită de majoritatea bookmakerilor.

Cât despre performanțele tehnice ale platformei de live betting PublicWin nu sunt foarte multe de spus. Site-ul merge foarte bine în cele mai multe momente, și de regulă nu se întâmplă să pice din senin (cel puțin eu nu am pătit-o). Pe de altă parte site-ul www.publicwin.ro mai intră în mentenanță din când în când, dar asta se întâmplă și la alte agenții. Oricum, lucrările sunt anunțate în avans, deci nu ar trebui să te ia pe nepregătite.

Din ce am apucat să testez platforma PublicWin Live Betting pot spune că pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apăs butonul „Pariază”, iar câștigurile sunt plătite și ele într-un timp decent. Ia însă în considerare faptul că unele pariuri ar putea fi plasate la o cotă sensibil mai mică decât cea confirmată de tine, fără să fii întrebat dacă ești sau nu de acord.

Oferta în sine nu este deloc rea. Într-o zi de miercuri, la ora 15:00, o agenție online care stă bine la capitolul live oferea 90 de meciuri din 10 sporturi diferite. În același timp, la PublicWin am găsit pariuri pe 81 de meciuri din 9 sporturi, deci cam tot pe acolo. Așadar, probabil că PublicWin se află undeva în top când vine vorba de numărul de evenimente aflate în desfășurare pe care poți paria.

În ceea ce privește opțiunile de pariere, sunt oferite de regulă între 15 și 40 de pariuri per meci, în funcție de eveniment. La tenis poți paria pe câștigătorul fiecărui punct în parte, dar cu mențiunea că vei paria pe ce se întâmplă peste două puncte (de exemplu când începe un game vei putea paria pe al doilea punct din game, și nu pe primul). La Unibet.ro de exemplu ai putea paria pe exact următorul punct, și asta datorită funcției Action Betting.

Revenind la oferta de pariuri live PublicWin pe tenis, poți paria în timp real și pe multe alte piețe cum ar fi total game-uri, handicap sau scor corect. La fotbal găsești pariuri live pe reprize, goluri dar și handicapuri (atât europene cât și asiatice).

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

9. PARIURI LOTO PUBLICWIN

Pariurile loto sunt foarte populare în România, însă doar o parte dintre casele de pariuri online oferă pariuri pe cele mai tari loterii din lume. Una dintre aceste agenții este PublicWin, așa că în cele ce urmează vom vorbi despre oferta ei loto.

Oferta loto PublicWin conține sute de extrageri zilnice de la zeci de loterii din țări din întreaga lume. Dacă ar fi să facem un top 3 al celor mai populare loterii internaționale disponibile la PublicWin, atunci acesta ar arăta astfel:

  • Grecia Kino 20 / 80 – agenția oferă pariuri pe Grecia Kino din 5 în 5 minute, aceasta fiind probabil cea mai populară loterie din oferta loto PublicWin.
  • Polonia Multi 20 / 80 – O altă loterie extrem de apreciată de către jucători este Polonia Multi 20 / 80, unde avem extrageri chiar mai dese decât pe Grecia: din 4 în 4 minute.
  • Italia Win For Life 10 / 20 – Nici loteria italienească de tipul 10 / 20 nu trebuie neglijată, fiind foarte mulți aceia care pariază zilnic pe aceasta.

Alte loterii din oferta loto PublicWin ce merită amintite sunt Cehia Keno 12/60, Polonia Keno 20/70, Ungaria Puto 8/20, Slovacia eKlubKeno 20/80, Finlanda Keno 20/70 sau Spania Bono 6/49, iar lista cu siguranță poate continua.

La PublicWin, ca și la majoritatea celorlalte case de pariuri online care oferă pariuri loto, miza minimă este de doar 1 RON și se pot juca sisteme de până la 8/15. Asta însemnă că poți adăuga până la 15 numere pe un bilet, și poți juca până la 8 numere în aceeași combinație. Cotele sunt și ele apropiate de ce oferă concurența, așa că nu sunt prea multe de spus.

O caracteristică interesantă pe care am observat-o este faptul că la fiecare bilet ai o opțiune prin care poți adăuga random de la 1 până la 3 numere. Astfel, dacă vrei să joci doar la noroc, te poți utiliza de această funcție de randomizare a numerelor.

10. PARIURI VIRTUALE PUBLICWIN

La PublicWin poți paria și pe jocuri virtuale, însă oferta nu este foarte generoasă. De fapt, vorbim doar de două jocuri: curse de câini și Lucky 6. Cursele de câini sunt din două în două minute, iar miza minimă pentru un bilet este de 0,50 RON. Poți paria dacă un concurent termină pe primul loc, pe primele două locuri sau pe primele trei locuri. De asemenea, poți miza pe „Perfecta” (locul al doilea), „Trifecta” (locul al treilea) sau pe „System perfecta” și „System trifecta”.

Dacă vrei să joci pe loteria virtuală Lucky six, o poți face din 2 în 2 minute, mizând pe numere, dar și pe par/impar, peste/sub sau pe culoare. Ca și în cazul curselor de câini, miza minimă per bilet este de 0,50 RON.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

11. BONUS PUBLICWIN -  200% PÂNĂ LA 2.000 RON #

  1. Deschide-ți cont
  2. Acceptă oferta de bun venit
  3. Efectuează un prim depozit și primești 200% bonus, până la 2.000 RON.

Accesează pagina de bonusuri și promoții pentru a vedea care sunt Termenii și condițiile ofertei de bun venit PublicWin.

12. PUBLICWIN APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ #

În ziua de astăzi poți paria la orice casă de pariuri online direct de pe telefon și tabletă, iar PublicWin nu este nici ea vreo excepție. În cele ce urmează vom vedea cum putem accesa platforma mobilă din mers, dar și ce facilități oferă aceasta.

La puțin timp după lansarea site-ului pentru pariuri online, PublicWin a lansat și o aplicație de pariuri pentru IOS și Android. Dacă deții un dispozitiv mobil cu un alt sistem de operare (cum ar fi Windows), sau din diferite motive nu vrei sau nu poți descărca aplicația, atunci poți juca de pe mobil la PublicWin accesând site-ul optimizat www.publicwin.ro. Tot ce ai de făcut este să introduci adresa în browser-ul telefonului sau tabletei, și să începi să pariezi.

Procesul de instalare PublicWin App pentru IOS

  1. Înregistrează-te acum pe www.publicwin.ro dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
  2. Intră în App Store și scrie în chenarul de search „PublicWin”.
  3. Apasă pe „Obțineți” pentru a descărca programul de joc, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

Procesul de instalare PublicWin Apk Android

  1. Deschide un cont la PublicWin.
  2. Intră din browser-ul telefonului / tabletei pe www.publicwin.ro, iar pe pagina principală vei primi o invitație pentru a descărca aplicația de pariuri. Descarc-o și treci la pasul următor.
  3. Activează sursele necunoscute. Acesta este un pas obligatoriu pentru orice aplicație care nu este descărcată din ”Google Play”. Accesează de pe dispozitivul mobil ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute”. Numele secțiunii sau a opțiunii poate diferi în funcție de marca telefonului / tabletei.
  4. Instalează PublicWin App. Consultă istoricul aplicațiilor descărcate și dă click pe ”publicwin.apk” pentru a începe procesul de instalare.

Desigur, există și posibilitatea să descarci aplicația direct din Google Play.

Atunci când intri prima dată în aplicația PublicWin, vezi că pagina principală cuprinde link-uri rapide către toate secțiunile importante, așa cum se poate vedea și mai sus. Poți astfel să consulți oferta sportivă, oferta de loto / sloturi / pariuri virtuale, dar și să accesezi opțiunile de cont (logare, depunere, istoric pariuri etc) dintr-o singură apăsare de buton. Iar dacă accesezi meniul principal (apăsând pe butonul din colțul stânga sus reprezentat prin 3 linii orizontale), atunci vei da și de câteva opțiuni suplimentare.

De aici poți accesa cele mai importante competiții ale momentului sau promoții populare precum PublicWin Plus sau PublicWin Extra. Tot de aici poți consulta rezultate ale meciurilor încheiate sau ale celor aflate deja în desfășurare.

Oferta sportivă premeci și live de pe mobil la PublicWin

Să vorbim un pic și despre oferta sportivă. Aceasta este identică cu cea de pe PC, deci nu vei observa lipsa anumitor tipuri de pariuri sau evenimente sportive. Același lucru este valabil și în ceea ce privește oferta live, dar aici simt în schimb lipsa opțiunii de „Adăugare la favorite” care era disponibilă pe PC. Pe de altă parte meciurile sunt însoțite de un centru de statistici, și avem acces la transmisiuni live video.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

13. PUBLICWIN CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

PublicWin nu stă rău pe partea de relații cu clienții. Nu oferă live chat dar vine în schimb cu suport pe mail, prin telefon, dar și prin completarea unui formular direct de pe site. Ai posibilitatea să primești informații:

  • prin suport telefonic la numărul 031.229.0770. 
  • prin completarea unui formular de pe site: Va trebui să completezi un formular care să conțină plângerea / solicitarea / întrebarea ta. Aici va trebui să treci și câteva informații personale precum nume, prenume, data nașterii, orașul sau adresa de email.
  • direct pe mail: ca alternativă, poți trimite un mail la adresa [email protected].

Nu este menționat un program de funcționare, dar atâta timp cât contactezi serviciul de relații cu clienții la ore decente în zile lucrătoare, ar trebui să primești un răspuns în maximum câteva ore. 

14. PUBLICWIN PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Dacă ai o întrebare ceva mai generică, atunci poate nu ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții PublicWin. În primul rând poți găsi o secțiune de „Întrebări adresate frecvent (FAQ)” pe pagina de Contact a agenției. Avem și noi o astfel de secțiune pe site-ul PariuriX.

De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PublicWin unde poți posta întrebările sau nelămuririle tale, iar cineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute, dacă este posibil. Tot acolo poți posta păreri despre PublicWin dacă ai apucat să testezi serviciile agenției, sau poți citi părerile și impresiile altor jucători.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate cu un bonus atractiv de bun venit!

 

 

  • Am auzit că găsim la Publicwin cel mai mare bonus din România, e adevărat?
  • Cât de bună este la PublicWin oferta sportivă?
  • Pot depune pe contul online din agenții PublicWin?

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3