Director financiar responsabil de controale financiare fura bani pentru păcănele!

australian.jpg

Fostul director general de la ”Dowerin Shire” din Dowerin, Australia de Vest, a fost condamnat la 4.5 ani de închisoare după ce s-a aflat că acesta furase 600,000$ din banii consiliului județean pentru a juca jocuri de cazino, în special ”păcănele”.

Ironia face ca Dacre John Alcock, în vârstă de 43 de ani, era chiar directorul financiar responsabil pentru controale financiare. Deci datoria lui era aceea de a depista pe cei care încearcă să comită ilegalități furând în scopuri proprii, sau ocolind plata de taxe. Însă în timp ce își făcea cu succes meseria, pe ascuns chiar el era cel care sustrăgea bani din fondurile locale.

Între 2011 și 2015 acesta a transferat de 567 de ori în mod ilegal sume cuprinse între 5$ și 2,000$. El a folosit un sistem destul de complex pentru a își ascunde urmele și pentru ca ceilalți să nu poată afla că banii au ajuns în conturile sale. Chiar și așa, în cele din urmă  faptele lui au ieșit la suprafață, iar John a fost arestat. El și-a recunoscut vina, iar cu puțin timp în urmă s-a dat și o decizie în cazul său: 4,5 ani de închisoare cu executar. Mai mult decât atât, Jon trebuie să returneze suma de $516,219. 

De altfel australienii sunt adevărați campioni când vine vorba de lucruri stupide făcute din cauza jocurilor de noroc, iar un articol bun despre acest subiect găsești aici: https://pariurix.com/afla-care-este-tara-in-care-zilnic-o-persoana-se-sinucide-din-cauza-jocurilor-de-noroc.html

Sursă foto: au.news.yahoo.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi