Director de la William Hill numit șeful comisiei de reglementare din Gibraltar

Executivul William Hill va conduce autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Gibraltar. Directorul pentru afaceri al companiei, Andrew Lyman (foto: flickr.com) a fost numit pentru a conduce organismul național de reglementare a jocurilor de noroc din această jurisdicție.

Potrivit rapoartelor media, Lyman își va intra în rol în ianuarie 2018 și îl va înlocui pe Phill Brear, care a condus divizia timp de 10 ani. Cu toate acestea, Brear va continua să fie implicat în reglementarea jocurilor de noroc din Gibraltar. Dar el o va face de pe altă poziție, urmând să aibe un rol consultativ între guvernul național și divizia de jocuri de noroc.

"Andrew Lyman este foarte bine cunoscut aici, datorită vocii sale autoritare privind politica, reglementarea, funcționarea și dezvoltarea tuturor aspectelor legate de munca sa desfășurată până acum. Recunoaștem că această zonă are nevoie de mai multe resurse și de sprijin și suntem foarte norocoși că Andrew se va alătura muncii noastre”, a declarat Albert Isola, ministrul responsabil pentru jocurile de noroc din Gibraltar. 

Descoperă top 5 case de pariuri online legale recomandate de PariuriX!

Numirea șefului de la William Hill în această funcție s-a produs chiar înaintea introducerii unui amendament de reviziuire a legii privind jocurile de noroc. Acesta include o serie de politici noi și coduri de reglementare care vor fi lansate pe tot parcursul anului viitor.

"Gibraltar își menține angajamentul de a susține comunitatea de jocuri și de a oferi cele mai bune servicii, în siguranță, pentru jocuri la distanță. Iar numirea lui Andrew reflectă acest angajament și hotărârea de a rămâne cei mai buni de pe piață", a încheiat Albert Isola. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!