Dintr-un jucător profesionist de poker respectat s-a transformat într-un șarlatan!

Michael Borovetz a câștigat aproape 600.000 de dolari din turneele live, până acum, și are un inel WSOPC în palmares. Cu toate astea, el a devenit un șarlatan! Recent, Borovetz a fost arestat pe aeroportul din Newark după ce l-a păcălit pe un alt călător să-i dea 200 de dolari. Jucătorul profesionist de poker l-a abordat pe un bărbat, căruia i-a spus că trece prin mari dificultăți financiare. Apoi Borovetz (foto: calvinayre.com) i-a spus că zborul său a fost anulat și nu mai are bani pentru a-și rezerva un loc unde să doarmă până a doua zi. 

Cei doi s-au despărțit buni prieteni, dar la scurt timp în mintea credulului au început să încolțească gânduri de înșelătorie, de parcă bărbatul ar fi simțit că ceva nu este în regulă. Acesta a contactat poliția și a aflat, cu stupoare, că nu era prima dată când jucătorul de poker a înșelat pe cineva pentru a obține bani. Anul trecut, Borovetz a aplicat aceeași tactică în discuția sa cu un alt bărbat, din San Jose, acesta din urmă oferindu-i o sumă importantă. 

Oamenii legii i-au luat urma jucătorului de poker studiind imaginile de pe camerele de supraveghere, iar apoi după ce acesta și-a rezervat o cameră la hotelul aflat în apropierea aeroportului. În vârstă de 43 de ani, Borovetz (foto: pix11.com) a fost luat pe sus de polițiști, care l-au pus imediat sub acuzare pentru înșelătorie. 

Dosarul lui este unul impresionant, pentru că el are astfel de obiceiuri de la începutul anului 2000! A fost arestat de mai multe ori din această cauză, dar se vede treaba că jucătorul de poker nu s-a potolit. În urmă cu patru ani, el a fost ”mirosit” de comunitatea de poker în care activa pentru o înșelătorie online în urma căreia a strâns o sumă frumoasă. Ancheta a durat mai multe luni, iar la final polițiștii au întocmit un dosar de 163 de pagini. 

Acțiunile sale sunt legate de dependența sa de jocurile de noroc, care s-a accentuat în ultimii ani. Iar tertipul cu băiatul sărac și care nu mai are unde să doarmă a prins de fiecare dată când a găsit omul potrivit. În schimbul banilor primiți, Michael Borovetz (foto: cardschat.com) promitea victimei că îi va rambursa banii sută la sută și îi lăsa o carte de vizită falsă persoanei respective.

”Boala” sa l-a forțat la un moment dat pe Borovetz să doarmă în mașini pe stradă sau chiar sub poduri după ce a pierdut sume imense la cazinouri. El a vândut lucruri de valoare din casă pentru a-și întreține viciul. Jurnaliștii americani nu știu însă dacă jucătorul profesionist de poker a renunțat și la inelul său WSOPC de aur, estimat la o valoare între 2.000 și 3.500 de dolari. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi