Dinamo vs Steaua - indiferent de rezultat ai câştigat la Netbet!

Joi Dinamo şi Steaua ne-au oferit un meci anost în semi-finalele Cupei României, partida încheindu-se fără nici măcar un gol marcat. La trei zile de la acel duel cele două mari rivale îşi dau întâlniri duminică 6 martie 2016 de la ora 20:30 în prima etapă a play-off-ului din Liga 1. Va fi acest meci mai spectaculos decât cel din Cupa României? Rămâne să vedem asta în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

dinamo-steaua-promo.JPG

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015), casă de pariuri la care dacă te înregistrezi de pe site-ul nostru vei prrimi un bonus de 100% din prima depunere până la 300 RON în loc de 50% pân la 200 RON cât este oferta standard, îţi propune o promoţie atractivă pentru derby-ul fotbalului românesc. Pariază minim 50 RON pre-meci, single, pe meciul Dinamo - Steaua şi indiferent dacă pariul tău va fi câştigat sau pierdut vei avea de câştigat.

Dacă pariul tău va fi pierdut vei primi 25 RON sub formă de bonus. În schimb, dacă pariul va fi câştigat atunci te vei putea bucura şi de 25 de runde gratuite la jocurile de casino Glow, Gonzo's Quest sau Glow.

Pentru a te înscrie la promoţie intră în contul tău netbet.ro, accesează pagina acestei promoţii şi acolo vei găsi opţiunea Înscriere pe care trebuie s-o accesezi.

Nu sunt luate în considerare la promoţie pariurile la care daţi cash out. De asemenea trebuie ţinut cont de faptul că doar pariurile pre-meci care conţin doar acest meci şi au miza minimă de 50 RON se califică pentru ofertă.

În cazul în care veţi priimi bonusul de 25 RON acessta va trebui rulat de trei ori pe cote de cel puţin 1.60 înainte de a înregistra o cerere de retragere. De partea cealaltă, dacă veţi primi rotirile gratuite trebuie să ştiţi că suma câştigată de pe urma lor trebuie jucată de 40 de ori în acelaşi joc în decurs de maxim două zile.

Pariază acum la Netbet pe meciul Dinamo - Steaua şi oricare ar fi pronosticul tău vei avea de câştigat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi