Dinamo vs Astra - cotă 7.00 victorie gazde, cotă 10.00 victorie oaspeți! Vezi cum este posibil așa ceva!

super-cote.png

Cel mai atractiv meci al etapei a 14-a din România Liga 1 este fără îndoială Dinamo București vs Astra Giurgiu, iar cu această ocazie casa de pariuri 888sport (deschide un cont acum) vine cu o super ofertă ce nu trebuie ratată. Mai exact, clienții noi beneficiază de cote mult mărite față de cele standard dacă pariază pe victoria uneia dintre cele două echipe, iar această ofertă este în plus față de bonusul pentru prima depunere.

  • Pariezi pe victorie Dinamo și beneficiezi de o cotă de 7.00 în loc de 2.30
  • Pariezi pe victorie Astra și beneficiezi de o cotă de 10.00 în loc de 3.20.

 

Cum iau parte la această promoție?

  • Deschide un cont acum la 888sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), și efectuează un prim depozit.
  • Plasează un pariu pe o victorie a uneia dintre cele două echipe și vei beneficia de cote mărite. Pariul trebuie plasat pe minim 5RON și maxim 50RON pentru a se califica pentru această ofertă.  Recomand să pariezi suma maximă de 50RON pentru că ar fi păcat să nu profiți la maxim de pe urma acestor cote incredibile.
  • În cazul în care pariul este câștigător vei primi în balanța contului câștigurile normale, iar câștigurile suplimentare vor fi acordate sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de 2.00 în maxim 60 de zile de la creditare.

Indiferent dacă pariul este câștigător sau pierzător, poți beneficia și de pe urma bonusului de bun venit de 100% în limita a 1,000RON. Tot ce trebuie să știi despre bonus poate fi aflat din acest articol: https://pariurix.com/bonus-de-bun-venit-de-1000ron-la-888sport.html.

Ia în considerare faptul că dacă ești deja client 888Sport nu mai poți beneficia de aceste cote mărite la partida Dinamo vs Astra!

 

Exemplu acordare bonus

Pariezi 50RON pe victorie Astra. Dacă Astra câștigă primești ca fonduri normale suma de 160RON (50 * 3.2), iar diferența de 340RON până la 500RON (50 * 10.00) este plătită sub formă de bonus. Vei avea de rulat 3,400RON pentru a debloca bonusul. O astfel de ofertă nu trebuie ratată, așa că deschide un cont acum și profită de această promoție!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi