Dinamo - Steaua; 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a paria pe derby-ul României

Miercuri 30 noiembrie 2016 de la ora 20:30 va avea loc El Clasico de România, Dinamo vs Steaua. Va fi a şasea dispută directă din 2016, dar nu şi ultima, cele două rivale urmând să se înfrunte pe 22 decembrie în Cupa Ligii. În continuare îţi voi prezenta 5 lucruri de care ar trebui să ţii cont atunci când faci analiza acestui joc.

1. Niciunul din ultimele 4 derby-uri n-a fost încheiat 11 vs 11

Fie că vorbim de ultimele 3 jocuri din Liga 1 sau de returul semifinalei din ediţia trecută a Cupei României de fiecare dată un jucător a fost eliminat. Ba chiar în primul din aceste 4 dueluri s-au acordat 2 cartonaşe roşii. Steliano Filip a fost eliminat în 2 din aceste partide, iar Puljic a fost şi el trimis la cabine din tabăra dinamovistă. De partea cealaltă Pintilii şi Hamroun au fost eliminaţi.

 

2. În ultimele 4 derby-uri Steaua a marcat de fiecare dată până în minutul 18

Se pare că Reghecampf ştie cum să-şi motiveze jucătorii înaintea unor astfel de jocuri. Drept dovadă în fiecare din precedentele 4 dueluri directe Steaua a marcat până în minutul 18, în această perioadă Dinamo marcând doar în prima confruntare din acest sezon.

 

3. Steaua nu a fost condusă la pauză de Dinamo în niciunul din ultimele 14 derby-uri

Ultima dată când "câinii roşii" intrau la cabine în avantaj în faţa marii rivale se întâmpla în 4 noiembrie 2012. Atunci Alexe deschidea scorul în minutul 38, dar Steaua revenea şi câştiga prin dubla lui Rusescu şi golul lui Szukala din minutul 87. Dintre titularii acelui joc Pintilii este singurul care se mai regăseşte şi acum în lot. De 14 ori s-au mai înfruntat cele două formaţii de atunci, Steaua intrând în avantaj la cabine în 8 partide.

 

4. Dinamo este singura echipă cu o medie de un gol marcat pe meci în prima repriză

După primele 17 etape din acest campionat Dinamo este de departe echipa cu cel mai bun atac în primele reprize. Trupa lui Andone a marcat 17 goluri până în pauză (12 din postură de gazdă). Comparativ, următoarele 2 clasate într-un astfel de top - Voluntari şi Steaua - au doar 11 goluri înscrise în primele mitane. Steaua în ultimele 7 etape a luat 4 goluri, dintre care 3 până în pauză.

  • 2.65 este cota pentru Dinamo - peste 0.5 goluri în prima repriză Pariază acum >>>

 

5. Steaua este specialista finalurilor de meci, Dinamo ar fi în coada unui astfel de top

Un grafic existent pe site-ul soccerkeep.com ne prezintă modul de distribuţie al golurilor marcate şi primite de echipele din Liga 1, defalcate pe 10 sau 15 minute. Dacă ne uităm peste intervalele de 15 minute observăm că Steaua are golaveraj 6:0 începând cu minutul 76 şi până la fluierul de final, fiind de departecea mai efecientă formaţie din Liga 1 pe acest interval de timp. Pe de altă parte observăm cum "câinii" lui Andone excelează până în minutul 60 (pe fiecare din primele 4 intervale au golaveraj pozitiv), iar după 2:5 în intervalul 61-75, ei au golaveraj 2:8 după minutul 75. Dinamo este formaţia cu cel mai mic număr de goluri marcate după minutul 75 şi una din cele 3 (alături de Concordia şi Voluntari) cu cel mai mare număr de goluri primite.

  • 3.60 este cota pentru Steaua va marca mai multe goluri între minutul 75:01 şi finalul timpului regulamentar Pariază acum >>>

romania-imagine.jpg

În final vreau să-ţi prezint o promoţie propusă de această casă de pariuri online pentru meciul Dinamo - Steaua. Deschide cont la ea printr-un click pe link-ul precedent şi efectuează prima depunere. Apoi pariază primul pariu cu maxim 50 RON fie pe Steaua, fie pe Dinamo, la cota normală din oferta de pariere. Dacă ai mers pe Steaua şi ea va câştiga vei primi un câştig total de 300 RON, iar dacă ai mers pe Dinamo şi Rotariu & co. se vor impune câştigul tău va fi de 500 RON. Diferenţa dintre câştigul cu cota specială (10 Dinamo sau 6 pentru Steaua) şi câştigul calculat la cota normală va fi creditat în cont sub formă de bonus. În plus, poţi beneficia şi de bonusul de până la 1.000 RON despre care găseşti detalii AICI.

dinamo-steaua-888sport.jpg

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi