Dinamo și-a pierdut căpitanul: Anton va juca în Rusia! Cota lui Nemec să ajungă la FCSB

Dinamo n-a rupt gura târgului până acum. Cu o grămadă de probleme în interior, dar și în ceea ce privește anumiți jucători, trupa lui Miriuță ”hibernează” în afara play-off-ului după 0-0 la Timișoara. Mai mult, l-a pierdut și pe căpitanul Paul Anton. A  doua oară într-un an jumate...După împrumutul la Getafe, mijlocașul de 26 de ani a fost acum transferat definitiv la Anji Mahacikala - echipa la care în trecut a jucat și fostul ”extraterestru” al Barcelonei, Samuel Eto'o. 

Și Anton (foto: sportpictures.eu) a fost de acord cu mutarea, un transfer în străinătate fiind obiectivul acestuia de mai multă vreme. Iar mutarea pare una avantajoasă pentru el, informație susținută și de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu. Potrivit DigiSport, Dinamo va încasa 500.000 de euro în schimbul fotbalistului care va fi coleg în Rusia cu jucătorul moldovean Igor Armaș. Pe doi ani se întinde contractul lui Paul Anton cu Anji, care în acest moment ocupă penultimul loc în prima ligă din Rusia. 

Getafe și-l dorea în continuare pe jucătorul român, dar spaniolii au refuzat să plătească în această vară clauza de reziliere în valoare de 700.000 de euro. Iar până să semneze acum cu Anji, Antona  mai strâns 21 de meciuri în tricoul lui Dinamo, pe care o lasă într-o situație delicată. Miriuță (foto: sportpictures.eu) știe că din februarie încolo (când se reia campionatul), echipa lui nu mai are voie să facă pași greșiți dacă vrea să joace în play-off.

Iar lucrul ăsta se vede încă de pe acum. Dinamo a reușit în această săptămână nu mai puțin de trei transferuri într-o singură zi! E adevărat, low-cost (așa cum scrie presa sportivă), dar ar putea fi jucători de care Miriuță ar putea avea nevoie. Vlad Olteanu, Mihai Popescu și Daniel Popa erau jucătorii lui Dinamo, dar fuseseră împrumutați la alte echipe. Înțelegeril erau valabile până în vara viitoare, dar șefii dinamoviștilor au luat decizia să-i recheme la echipă acum. 
  
Olteanu și Popescu erau împrumutați la Voluntari, în timp ce Popa a jucat la Botoșani în acest tur de campionat. În plus, Miriuta îl vrea la Dinamo și pe Ronaldo Deaconu de la Chiajna. Daniel Popa e considerat înlocuitorul lui Adam Nemec, slovacul având şanse mari să plece încă din această iarnă. Situația atacantului slovac a atras atenția și caselor de pariuri. Nemec (foto: sportpictures.eu), care de la 1 ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract, are șanse mari să ajungă la FCSB, unde este dorit cu insistență de Gigi Becali. 

El a primit o ofertă de prelungire din partea lui Ionuț Negoita, dar Becali e sigur: "Dinamo nu poate concura cu oferta noastră". Bookmakerii au oferit și ei cote pentru transferul lui Nemec în iarnă. Surprinzător, slovacul are cotă mai mică să ajungă la echipa lui Dică, decât să rămână la Dinamo! 

Cotele lui Nemec pentru următoarea echipă:
  
 FCSB – 1.80 
 Dinamo – 2.00 
 Orice club din China – 3.00 
 Orice club arab – 3.00 
 CFR Cluj – 4.00 
 CSU Craiova – 12.00

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!