Dinamo se transformă. Sanjeev Kumar: "Avem resurse pentru a transfera imediat jucători!"

"Eu nu ştiu toate detaliile negocierilor, sper să se ajungă la un numitor comun", a spus Mutu despre negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi Sanjeev Kumar, indianul care a fost prezent în tribune la derby-ul dintre Dinamo şi Steaua. Omul de afaceri şi-a explicat intenţiile într-un interviu acordat unui site al fanilor dinamoviști, dinamo1948.club. Acesta a dezvăluit că există două variante în ceea ce priveşte implicarea firmei pe care o conduce la Dinamo. Prima ar fi achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni, iar cea de-a doua este implicarea parţială, prin preluarea unui anumit procent din acţiunile deţinute de către Ionuţ Negoiţă la clubul din "Ştefan cel Mare".

Imediat ce unul dintre aceste lucruri se va realiza, la Dinamo se va asigura în primul rând un buget pentru transferuri și salarii. Cu acești bani, Sanjeev Kumar vrea să aducă jucători experimentați din campionate puternice, precum cel al Portugaliei, care nu sunt mulțumiți de actualul lor statut. 

Trebuie să înțelegeți că jucătorii de la echipele de top din Portugalia nu pot veni. Însă este vorba despre fotbaliști care evoluează mai puțin și care sunt dornici să joace și să capete mai multă vizibilitate.

Mai întâi să vedem și răspunsul lui Negoiţă. Nu este clubul nostru și nu putem face alte comentarii. Avem resursele pentru a începe imediat să aducem jucători. Trebuie să fie o strategie corectă,

---a declarat Sanjeev Kumar

O altă idee a indienilor ține de promovarea lui Dinamo pe piață asiatică, la fel cum fac marile echipe din Anglia. Dinamo ar putea susţine partide amicale în ţări din Asia, unde ar putea găsi echipe cu care să se afilieze. De aici ar putea transfera Dinamo jucătorii cei mai buni. 

Indienii au în vedere, însă, şi construirea unei clinici în care jucătorii dinamovişti să beneficieze de cele mai performante şi mai moderne tratamente. 

Mulți jucători se confruntă cu diverse probleme. Când aduci jucători din alte țări, trebuie să îi ajuți să se adapteze. De exemplu, cei care vin din Portugalia ori Italia nu sunt obișnuiți să evolueze la -2 grade. Jucătorii se accidentează foarte des. O accidentare netratată corespunzător le poate afecta întreaga carieră. Noi avem deja o anumită experiență în zonă medicală,

---mai zice afaceristul indian, pe care Mutu l-a cunoscut în perioada în care a jucat la Pune City

În cazul în care vor bate palma cu Negoiţă, indienii nu-l vor mai găsi al echipă pe Gnohere. Atacantul francez a refuzat prelungirea contractului şi se pregăteşte de plecarea la Steaua. Dănciulescu speră să nu fie aşa. "Nu la Steaua!..", a spus acesta într-o intervenţie la DigiSport.

Nu la Steaua! Nu la Steaua, din punctul meu de vedere!..Mai departe, vom vedea ce va fi. Eu încă sper și îmi doresc să continue alături de noi. Dacă nu se va putea, vom vedea ce se va întâmpla în această iarnă. Intrând în ultimele 6 luni de contract poate semna cu orice echipă. Nea Ando și noi trebuie să ne gândim la o strategie pentru următoarele 6 luni, pentru că nu știi ce motivație va mai avea el să joace alături de echipă.

Dacă se va găsi o ofertă bună pentru el, în special de afară, atunci nu mai putem să ne opunem. Dacă nu e nicio ofertă, ne folosim de el încă 6 luni. Eu îmi spun părerea, nu știu ce va fi. Dacă vom avea nevoie de el, cu siguranță va fi aici, la echipă. În ultimul timp e un jucător care se pregătește foarte bine, un tip care a crescut din nou în joc,

---a spus Dănciulescu 

 

Foto: digisport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi