Dinamo se dezintegrează: Nemec s-a înțeles cu FCSB! Urmează alți 3 jucători!

Anunțat de presă ca și transferat la o echipă din străinătate, Adam Nemec s-a sucit la 180 de grade și a decis să mai rămână în Liga 1 Betano. Se pare că oferta lui Gigi Becali l-a convins pe atacantul lui Dinamo (foto: sportpictures.eu) să semneze cu echipa lui Dică și să-l urmeze pe prietenul Gnohere. Latifundiarul din Pipera a făcut anunțul într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor. 

"Acum, că domnul Negoiţă spune că lasă clubul, pot confirma că ne-am înţeles cu Dinamo pentru Nemec. E adevărat că purtăm discuţii cu jucătorul. Nu suntem departe să ne înţelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitaţii nici cu jucători, dar nici cu alte cluburi", a spus Gigi Becali. Potrivit unor informații obținute de sursa citată, FCSB va plăti 300.000 de euro lui Dinamo în schimbul atacantului slovac.

Pe Nemec îl așteaptă un salariu de 250.000 de euro pe an, la care se adaugă o primă de instalare de 100.000 de euro. Slovacul ar fi al doilea fotbalist de la Dinamo se transferă la marea rivală în doi ani, după ”Bizonul” Gnohere. (foto: sportpictures.eu)

După Negoiță, potopul!..

După ieşirea din insolvenţă, Dinamo trece prin cea mai ”neagră” perioadă a echipei. Patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că se retrage de la echipă, iar cei mai bine cotaţi fotbalişti vor părăsi echipa. Chiar patronul echipei din ”Ștefan cel Mare” a dat de înțeles că trei dintre cei mai buni jucători vor fi vânduți! 

Imediat după ce Nemec va semna contractul cu FCSB, la rând vor urma Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu. "Sub nicio formă nu se vrea să se vândă în masă. Filip are mulţi ani la Dinamo şi ar fi bine să facă un pas înainte, să treacă la alt nivel şi m-aş bucura pentru el. Sunt discuţii. Are deja 3 ani şi Nedelcearu (foto: sportpictures.eu) la Dinamo. Avem soluţii. Probabil că unii jucători vor pleca. Nemec probabil că va pleca", declara recent Negoiţă. 

Și evadările din ”haită” ar putea continua în condițiile date. Drept urmare, Dinamo va trebui să se bazeze pe tinerii jucători din ”pepiniera” proprie, lucru susținut și de către Ionuț Negoiță. "Oricum, avem soluţii: Ciobotariu, care joacă meci de meci la Târgovişte şi care e pe acelaşi post cu Nedelcearu. Mai avem vreo 6 jucători în Liga 2. Sunt o serie de jucători tineri care pot face pasul la echipa mare. Anul trecut, la juniori, am câştigat 6 sau 7 trofee din 10 posibile. Deci avem de unde să asigurăm viitorul lui Dinamo". 

Dublă ”lovitură” dată azi de Becali

Patronul lui FCSB a rezolvat astăzi două afaceri! Pe lângă Nemec, el s-a înțeles și cu Viitorul pentru răscumpărarea procentelor pentru 4 jucători deja transferați (2,5 milioane de euro)! "Da, m-am înțeles cu Hagi. Plătesc 2,5 milioane de euro pentru răscumpărarea procentelor pentru Coman, Benzar, Nedelcu și Tănase. Nu am vorbit direct cu Hagi, ci prin intermediul impresarului. Am fost anunțat azi că Hagi și-a dat acordul”, a declarat Becali într-o intervenție la ProX. 

Tot Becali a lămurit de ce a făcut și această ”mișcare”.  "Am făcut lucrul ăsta pentru că am mare încredere că pot lua bani mulți pe Florinel Coman!" (foto: sportpictures.eu). În cazul celor patru jucători pomeniți mai sus, Viitorul păstrase procente de câte 20% din viitoarele transferuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi