Dinamo, scoasă la vânzare de Negoiţă. Mutu: "Vom trece la alt nivel!"

Ionuţ Negoiţă nu a renunţat la ideea de a pleca de la Dinamo. Adi Mutu a declarat pentru DigiSport că Negoiţă se află în negocieri avansate pentru cedarea acţiunilor sale de la club. 

Negoiță este într-o negociere foarte înaintată cu CEO-ul unui grup. Este vorba de un conglomerat financiar. Sunt la detalii acum și eu m-aș bucura pentru Dinamo. Este adus de mine, e în România de mai mult timp. Are afaceri în mai multe domenii. Sunt discuții, dar aceste lucruri nu se fac de pe azi pe mâine. Cei doi speră să găsească o soluție bună pentru toată lumea.

Se lucrează! Dinamo ar avea mult mai mulți bani, putere, să fim la același nivel cu Steaua. Asta este bine și pentru Steaua! Când ești singur, cât ești de bun? Am trage în sus și celelalte echipe. M-aș bucura pentru Dinamo, pentru că vom trece la un alt nivel!,

---a anunţat Adi Mutu 

Managerul general al lui Dinamo e cu ochii şi pe naţională, unde îl vede titular pe Gabi Tamaş. A vorbit cu selecţionerul Christoph Daum despre mai mulţi jucători.

Am discutat despre Tamaș. Știe că e într-o formă bună și mi-a zis că se gândește la el. I-am spus lui Daum să profite de forma lui, pentru că îl poate ajuta. Maxim e unul dintre favoriții mei. Mă așteptam să explodeze...N-a mai crescut deloc. A stagnat. I-am zis și lui Daum de ce insistă cu el și nu îl încearcă pe Lazăr. Se gândea să-l mai lase, pentru că Lazăr e la primul sezon în care confirmă,

---a dezvăluit Mutu

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi