Share

Dinamo vs Spartak, ponturi fotbal Rusia Premier League 18.07.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 2.00

Adaugat de: pescadorul

18 Iul 2017 05:41 2,7k 0
Logo Dinamo Moscova
Logo Spartak Moscova
Dinamo Moscova
Spartak Moscova
VS
19:30 18 Iulie 2017
Rusia - Premier League

Analiză și informații pentru Dinamo Moscova v Spartak Moscova

După o mică pauză de meditație și rugăciuni în tentativa de a scăpa de blestemul favoriților ratați, reiau lupta cu morile de vânt. Doar cel informat este un om salvat, dar când te adapi cu abureli, e greu să faci față distracției. Păi la Lech, aia care avea cota 1.37, zicea coachul că vor fi toți grămadă, să-i antreneze pentru lupta cu norvegienii într-o ultimă repetiție generală. Numai că în realitate, Jevtic nici n-a fost convocat iar Gytkjaer, până în minutul 83 a spart bomboane agricole pe bancă... și au rămas egali cu ăia cu cota 8.25, dar chiar și așa o remiză greu de înghițit. La Haughesund dimpotrivă, contrar informațiilor ce stipulau că vor odihni atacanții, menajate au fost doar rezervele, gogheterul Ibrahim prezent încă din start, a fost autorul primului gol. Dar ce să mai vorbim de aștia de pe afară, când ne trezim cu Viitoul că joacă cu super-rezervele, în timp ce "gazetarii" ne împuiau capul cu vedetele lui Hagi ce vor viermui pe teren, cu muschii încordați din seria de amicale și doar un miracol ar face ca Voluntari să miște în front. Am depus o reclamație la DNA pentru dezinformare...

Așa că mă orientez spre un campionat serios, unde lucrurile merg strună, n-ai emoții, n-ai probleme, prima ligă rusă. Aici debutează azi la ora 19:30 campioana Spartak în deplasare, câteva străzi mai încolo, la concitadina moscovită Dinamo. Odată cu revenirea dinamoviștilor în peisaj, se reiau debyurile de tradiție ale capitalei, cu toți cei 4 mușchetari în front, Dinamo, Spartak, Lokomotiv și CSKA.  

Dinamo, declarată acum 2 ani indezirabilă pentru competițiile europene datorită unor mânării financiare, a vândut tot ce a putut și s-a mutat în liga secundă, de unde a revenit repejor printre granzi. Dacă inițial interdicția a fost dată și pentru sezonul trecut, a fost ulterior prelungită încă 2 ani, astfel că, măcar teoretic, va juca "pe uscat" încă 2 ediții, dacă nu se înmoaie ăia s-o primească înapoi. Deocamdată investițiile la revenire n-au fost impresionante, tocmai sub acest aspect, având ca unice obiective posibile titlul și Cupa. Rămași pe bancă cu Yury Kalitvintsev, promovatorul, au păstrat ce-au avut mai de soi la lot, repectiv Panchenko, golgheterul cu 24 de goluri la subsol, Beciraj, Temnikov sau Lutsenko, dar nu prea s-au dedat la exagerări față de nou veniți, nu chiar vedete acolo unde au jucat, în atac Wanderson (Krasnodar), la mijloc Sow (Kaiserispor) și Ionov (CSKA) iar în defensivă Sunjic (Palermo), ar fi cu toții.

Dinamo: Shunin – Terekhov, Holmen, Sunjic, Morozov – Sapeta, Kuzmin – Ionov, Panchenko, Wanderson – Beciraj.

Spartak, readusă în ediția trecută pe lista campionilor ruși după 15 ani de Massimo Carrera, trecut acum ceva vreme pe la Juventus, a avut un debut de sezon profitabil cu prima SuperCupă băgată în vitrină, după 3 finale ratate până acum câțiva ani. Performanță reușită în detrimentul altor vecini, Lokomotiv, pe care i-au depășit cu 2-1 în prelungiri, după 90 de minute de remiză albă. Conservatori cu propriile valori cu care au revenit sub lumina reflectoarelor, au rămas cu lotul neatins, respectiv Promes, marcatorul șef cu 12 reușite, Glushakov, Samedov, Ze Luis, Ananidze, Fernando sau Adriano, cu doar un plus în defensivă, Petkovic (Crvena Zvezda). Astăzi fără fundașul Tasci și mijlocașul Zobnin aflați încă în convalescență.

Spartak: Rebrov – Tigiev, Dzhikia, Kutepov, Kombarov – Fernando, Glushakov – Promes, Popov, Samedov – Adriano.

Deschide contul și joacă pronosticul propus cu un bonus de 500RON la prima depunere, și încă 1,050RON la următoarele 4 depuneri!

Pont recomandat Dinamo Moscova VS Spartak Moscova

Un duel cu oaspeții un pic în față, împotriva unor rivali performanți la vremea lor, dar plafonați nițel în liga secundă, de unde vin cu o falcă în cer și una în pământ, pentru a le strica socotelile foștilor colegi, la care se mai adaugă ca agravantă și o tradiție câinoasă, bătuți 5 ani la rând chiar sub ochii propriilor fani. Dacă Spartak vine pe o continuitate, nu știm cum va arăta Dinamo în actuala ipostază, sigură fiind doar motivația extremă să-și ia revanșa, rămânând de constatat dacă vor avea cu ce s-o revendice. Poate la goluri să fie mai promițător, ținând cont că ciocnirile amintite s-au terminat cu scoruri ample, ca rezultat al rivalității crâncene ce îi desparte. În ciuda startului stăveziu la acest capitol al oaspeților în SuperCupă, 90 de minute fără gol, nu putem uita că în prelungiri au înscris de 2 ori, deci dacă vor pot. Și sper să poată, agasați de gazdele ce vor încerca să înceapă cu dreptul. Indiferent de ce vor reuși dinamoviștii, eventual chiar victoria, cred că pe tabelă vor fi minim 2 goluri înscrise de Spartak, în deplasare o echipă destul de permisivă în defensivă, ce reușește de regulă, să dreagă busuiocul pe contraatac, ca să iasă pe plus.

Pont pariuri: Spartak over 1.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 2.00

Adaugat de: pescadorul

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 9

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0