Dinamo, lovitură sub centură: Răzvan Raț a semnat cu Poli Timișoara!

Răzvan Raţ s-a antrenat cot la cot cu jucătorii lui Dinamo în ultima vreme și toată lumea aștepta ca fundașul de 36 de ani să semneze cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Numai că fotbalistul s-a sucit pe ultima sută de metri și s-a înțeles cu cei de la ACS Poli Timișoara. Bănățenii luptă pentru evitarea retrogradării și au simțit nevoia să se ”betoneze” în apărare înaintea meciurilor decisive din play-out. 

Cele două părți au bătut palma pentru o înțelegere până la finalul actualului sezon, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an. Raț (foto: acspoli.ro) este a două lovitură încasată de Dinamo din partea bănățenilor, după ce Timișoara a semnat în iarnă cu fundașul Maxi Oliva. Fostul internațional român s-a arătat încântat de înțelegerea cu cei de la ACS Poli.

"Sunt bucuros că am ales Poli pentru că voi fi din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit foarte mult şi sper ca totul să iasă bine. Cei de la Timişoara au avut o dorinţă foarte mare de a mă aduce şi asta a făcut diferenţa. Când te simţi dorit e foarte important. Am avut discuţii şi cu Dinamo, dar,  haideţi, să zicem că nu am ajuns la un numitor comun..", s-a rezumat a spune Răzvan Raţ (foto: prosport.ro) la prezentarea oficială.

Fundașul român n-are amintiri prea plăcute cu Poli - bănățenii au eliminat-o pe Șahtior în 2009 în preliminariile Ligii. Raț și Mircea Lucescu au fost ”monumente” ale tristeții la finalul meciului. "A fost un episod trist pentru mine. Atunci jucam la Şahtior, o echipă care, teoretic, avea prima şansă, dar nu a fost să fie. A fost un fel de asediu acolo şi aici", și-a amintit Raț, care a simțit nevoia să spună că el încă nu s-a retras oficial din națională.

Răzvan Raţ a mai jucat în România la două echipe, Rapid (1997-2003) şi FCM Bacău (2000-2001), având şi două titluri de campion. El revine în campionatul românesc după o pauză de 15 ani, timp în care a trecut pe la Șahtior, West Ham, Rayo Vallecano și PAOK. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi