Cotă 25.00 pentru minim un gol în Dinamo vs FCSB!

Nici nu s-a terminat bine partida din Europa League dintre FCSB și Lazio (câștigată cu 1:0 de echipa roș-albastră), că deja au apărut primele promoții pentru super derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte tentantă prin care oferă o cotă mărită de 25.00 pentru minim un gol în meci (over 0.5), dar oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Dinamo vs FCSB la o cotă mărită de 25.00!

 

CUM PARIEZ PE O COTĂ MĂRITĂ DE 25.00?

  1. Accesează pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te”.

  2. Deschide cont, efectuează un depozit și plasează un prim pariu pe opțiunea ”Peste 0.5 goluri” în derby-ul Dinamo vs FCSB de duminică 18 februarie, ora 20:45. Pariul va fi plasat la cotele normale de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 25.00. Poți paria ce sumă dorești, dar pentru această promoție este luată în considerare o miză maximă de 10RON

  3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar este creditat sub formă de FREEBET (în maxim 48 de ore de la terminarea partidei). Freebet-ul poate fi utilizat pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi ca bani cash doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă poate fi retrasă oricând. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.


Exemplu: Pariezi 10 RON pe minim un gol în partida Dinamo vs FCSB la o cotă normală de 1.10 . Dacă pariul este câștigător, vei primi ca bani CASH suma de 11 RON (10 * 1.1) și alți 239 RON (250 - 11) sub formă de freebet. Dacă de exemplu utilizezi FREEBET-ul pe o cotă de 2.00 și câștigi, atunci vei primi suma de 239RON (239 * 2 - 239), sumă pe care o poți retrage în orice moment.

Acesta este pariul care trebuie plasat, ca să nu faci confuzii:

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este valabilă doar prin link-urile din cadrul acestui articol! Deschide cont acum!
  • Depunerea minimă este 40 RON indiferent de metoda de plată aleasă. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție. Dar poți opta în schimb pentru depozite prin card, transfer bancar sau Paysafecard.
  • Dacă optezi pentru această promoție, nu vei putea aplica pentru alte oferte de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Oferta este limitată la un singur cont al aceleași persoane / familii / adrese / date de identificare (mail, telefon etc)

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Dinamo vs FCSB la o cotă mărită de 25.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!