Dinamo, dată afară din Cupă de Craiova! Torje, un BANC bun în Oltenia

Dinamo își punea mari speranțe în Cupa României, singura competiție care putea salva un sezon dezastruos al bucureștenilor. Era ultimul bilet pentru Europa în sezonul viitor, numai că jucătorii antrenați de Mangia le-au dat planurile peste cap brutal dinamoviștilor. Înfrângerea este și mai dureroasă pentru Florin Bratu, aflat la primul meci oficial pe banca echipei. Nicușor Bancu le-a spulberat visele jucătorilor de la Dinamo în minutul 56 al meciului urmărit de 25 de mii de oameni din tribunele stadionului ”Ion Oblemenco”.  

Torje (foto: prosport.ro), care prin vocea impresarului Cristea Opria a anunțat că pleacă din vară, s-a umplut de ridicol la o fază clară în careul gazdelor - acesta a luftat ca un începător de la doar câțiva metri distanță de poarta Craiovei. Torje fusese luat în ”bețe” înaintea meciului de fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici.

”L-am adus pe Torje, a venit Torje la Dinamo. Stai, mă, uşor, că Torje a venit la Dinamo pentru că nu-l lua nimeni! Era fără echipă. L-a luat pe Palic, nu mai juca şi ăla de nu ştiu când. ”Am venit să ajutăm Dinamo..” Nu, mă! Voi aţi venit să vă ajute Dinamo, staţi liniştiţi! La cât aţi fost voi de pregătiţi fizic şi sportiv, Dinamo vă ajută pe voi!", a tunat Vaișcovici într-o intervenție la Prosport Live.

Dinamoviștii digeră greu eliminarea din Cupă, iar cel mai bine s-a văzut asta la Dan Nistor (foto: sportpictures.eu). Mijlocașul de 29 de ani le-a dat la finalul meciului încă o veste proastă fanilor echipei - Nemec pleacă la vară! ”Am avut şi noi ocaziile noastre, am făcut presing din minutul 1, dar din păcate n-am băgat mingea în poartă. La o nesincronizare a noastră, ei au dat gol. E încă o seară neagră pentru noi”.

”Nemec e un jucător important, din păcate nu-l vom putea folosi şase săptămâni. La vară îi expiră contractul şi din câte am înţeles va pleca. Trebuie să câştigăm fiecare meci în playout şi să salvăm ce mai avem de salvat. Onoarea noastră.. Eu am 2 ani şi jumătate contract cu Dinamo, nu mă gândesc să plec", a spus Dan Nistor la DigiSport.

Florin Bratu (foto: sportpictures.eu) a descoperit cauza eșecului din Cupa României. ”Ce le-am spus la antrenamente au încercat să respecte în linii mari, dar nu este suficient. Trebuie să dăm goluri. Am făcut tot ce s-a putut, e vina tuturor pentru că s-a ajuns în această situaţie. Cu mai multă ambiţie şi mai multă determinare, putem câştiga meciuri în continuare. Tot ce am pregătit la antrenament, din punct de vedere tactic şi al posesiei, s-a anulat din cauza terenului, unul foarte rău care nu face cinste acestei echipe", a acuzat Bratu într-o intervenție la Telekom Sport.

Lui Florin Bratu și jucătorilor săi nu le mai rămâne acum decât să lupte pentru evitarea retrogradării. Asta în timp ce oltenii au rămas să se bată pentru titlu în Liga 1 Betano și pentru Cupa României, trupa lui Mangia fiind favorită la cucerirea trofeului în acest moment. Alături de CSU Craiova, în semifinalele Cupei s-au mai calificat FC Hermannstadt (Liga 2) şi Gaz Metan Mediaş (penultima clasată din Liga 1). A patra echipă care va ajunge în penultimul act al competiției se va stabili pe 13 martie, în derby-ul Moldovei dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi.

Mai jos e rezumatul meciului dintre CSU Craiova și Dinamo 1-0..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!