Dinamo Bucureşti vs Steaua Bucureşti, pariu GRATUIT de 50 RON la Sportingbet!

Duminică 22 noiembrie 2015 de la ora 20:30 va avea loc un nou episod din derby-ul fotbalului românesc, Dinamo vs Steaua şi cu această ocazie sportingbet.ro îţi oferă un pariu gratuit de până la 50 RON pe duelul bucureştean.

psg-real.png 

Despre meci

Partida contează pentru etapa cu numărul 18 din Liga 1. Deoarece Naţional Arena n-are aviz din partea ISU ea se va disputa pe Stadionul Dinamo. Ne aşteaptă un duel interesant între o echipă gazdă aflată pe locul cinci cu 27 de puncte şi campioana en-titre, cea care se află pe a treia treaptă a podiumului cu 30 de puncte. Dinamo n-a mai învins-o pe Steaua din aprilie 2011, deşi de atunci cele două mari rivale s-au întâlnit de 12 ori. Crezi că se va întrerupe perioada de invincibilitate a "câinilor"? Pariază pe victoria lor la o cotă de 3.40 oferită de Sportingbet.ro şi dacă pierzi vei primi miza înapoi, în limita a 50 RON.

Despre promoție

Sportingbet.ro, casă de pariuri online la care primul pariu este fără riscuri până la 300 RON dacă deschizi cont accesând link-urile de pe PariuriX (în loc de limita de 200 RON cât este valoarea standard) îţi oferă o promoţie atractivă pentru derby-ul României. 

Tot ce trebuie să faci este să plasezi pre-meci (înainte de fluierul de start) un pariu single pe partida Dinamo Bucureşti vs Steaua Bucureşti. Dacă acest pariu este pierdut vei primi înapoi integral suma mizată, în limita a 50 RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei ce intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul.
  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe derby-ul Dinamo vs Steaua
  • Dacă primul pariu plasat la Sportingbet.ro (cel 100% fără riscuri până la 300 RON) este jucat tot pe acest meci atunci nu veţi putea beneficia de promoţie.
  • Bonusul va fi acordat doar dacă pariul este pierdut și va fi egal cu miza acelui pariu, în limita a 50 RON.
  • Eventualul bonus va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile nule nu se iau în considerare la rulaj. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj; în caz contrar bonusul va fi anulat.
  • Dacă n-ai bani în contul sportingbet.ro trebuie să ai în vedere că depozitele prin Skrill.com şi Neteller nu se califică pentru această promoţie.

PariuriX şi Sportingbet îţi oferă o promoţie exclusivă: primul pariu fără riscuri 100% până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cum este varianta standard! Profită de bonusul îmbunătăţit accesând link-ul următor pentru a te înregistra: https://pariurix.com/links/sportingbet.php.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii