Dinamo - Aris Limassol 5-0. Amical cu miros de blat la pariuri

După ultimele mișcări realizate la echipă în această perioadă de transferuri, Miriuță și-a luat echipa și a plecat în cantonament în Cipru. Numai că aici a dat de alte probleme...Gazeta Sporturilor scrie că primul amical câștigat cu 5-0 de Dinamo în fața lui Aris Limassol (credit foto: gsp.ro) ar fi ”mirosit” a blat la pariuri!

Ionuț Iordache și Victor Vrînceanu sunt jurnaliștii sportivi români care au asistat și ei la acest meci și care au ajuns la concluzia că ceva a fost în neregulă pe teren. După 1-0 la pauză, ”oaspeții” au schimbat portarul - iar de aici ar fi început să apară foarte multe semne de întrebare. Și asta mai ales după ce două ”personaje” au apărut în spatele porții ciprioților la circa un sfert de oră de la reluarea jocului.

Coincidență sau nu, de atunci încolo golurile au început să curgă în poarta celor de la Aris Limassol. Astfel, Dinamo a înscris 4 goluri în 12 minute, ducând scorul la 5-0! Ciudată se spune că a fost și o întâmplare la golul 4 al trupei lui Miriuță. Atunci, portarul advers s-ar fi dus pe colțul opus șutului lui Nemec, iar atacantul dinamovist a reacționat imediat - i-a reproșat acestuia că nu-și apără corect șansele! ”Ce faci?!..”, i-ar fi strigat Nemec (foto: sportpictures.eu) portarului lui Aris. 

Din această fază, cel mai rău a ieșit atacantul slovac - centralul i-a arătat cartonașul galben pentru protestele sale atribuite portarului advers, despre care sursa amintită susține că ar fi putut apăra lejer toate cele patru goluri reușite de dinamoviși după pauză! Amuzant e faptul că pe spatele arbitrului în cauză era inscripționat numele unei case de pariuri...Mihai Popescu a deschis scorul, iar Adam Nemec și Dan Nistor au reușit câte o ”dublă”.

Gazeta susține că a fost avertizată înaintea jocului de o alertă din partea directorului Federbet. Francesco Baranca (foto: twitter) le-a transmis jurnaliștilor că s-a observat scheme și cote suspecte de pariere pe victoria la diferență mare în favoarea lui Dinamo și pe marcarea a peste 3 goluri!

Federbet este agenția care anul trecut a atras atenția asupra meciurilor în care au arbitrat români deghizaţi în turci, ciprioţi, lituanieni sau slovaci în cadrul unui turneu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!