Dinamo arată a echipă la retrogradare. FCSB, din nou penibilă. Daum, selecția durerii

Dinamo, FCSB și Daum sunt subiectele acestor zile, pe care încercăm să le descifrăm în rândurile ce urmează: de la evoluția extrem de slabă a "câinilor" cu Iașiul, la acțiunile penibile ale oficialilor fecesebiști și până la încăpățânarea prostească a selecționerului.

Dinamo a arătat la Iași a echipă care se bate pentru evitarea retrogradării, mai ales în repriza a doua. S-a lăsat dominată de o formație apărută de nicăieri, adunată în această vară din toate colțurile lumii. Această trupă de mercenari a reușit să înghesuie o echipă a lui Dinamo care și-a păstrat în mare structura de anul trecut și de la care se aștepta măcar un mic progres în acest campionat.

Se dovedește o dată în plus că fără investiții în transferuri, cu zero lei, zero bani, e greu să te bați sus.

Dar ce să mai zicem de FCSB? Că aici s-au băgat ceva bani pentru aducerea celor mai buni jucători din campionatul intern. Ce nu se leagă la acest club? Mi-aduc aminte că și anul trecut, cu Reghecampf la timonă, și cu tranzacții la fel de spectaculoase, echipa juca de la slab spre foarte slab, se chinuia, având atitudinea înecatului, deci nu putem spune că e neapărat vina antrenorului, adică, în speță, a lui Dică. Acolo e altceva, FCSB merge înainte din inerția Stelei, brand care aduce în continuare bani, dar, la cum funcționează clubul ăsta și la cum este condus, e o minune că se menține pe linia de plutire.

Cel mai bun exemplu al haosului este faptul că au pierdut ultimele două titluri, deși nu au avut un adversar serios nici la buget, nici la transferuri, nici la lot.

Iar chestiunea aceasta cu banderole albe, aruncatul gunoiului în curtea celor de la CFR Cluj, e de o mai mare penibilitate decât acțiunea la TAS împotriva Viitorului. Oamanii ăștia nu au simțul măsurii, nu se uită la jocul lor prost, ci găsesc vinovați în cu totul alte părți. Urât, josnic, din nou.

A reapărut Daum! Cu mustața lui impunătoare, a încercat să ne convingă că Ivan și Adi Popa sunt mai fotbaliști decât Budescu și Alibec. Nu pot să spun că Alibec m-a impresionat în acest debut de sezon, așteptam mai mult de la el, dar calitățile lui tehnice sunt cu mult peste cele ale lui Ivan și Popa, să mă ierte cei doi. România are nevoie de sclipiri precum cele ale lui Budescu și ale lui Alibec, nu de un joc tern, la așteptare, cu care am ajuns unde am ajuns.

Sper să nu am dreptate cu niciunul dintre cazurile prezentate. Dinamo să își revină, pentru că avem nevoie de cât mai multe echipe competitive în campionat, FCSB să treacă de Sporting, iar Daum să ne califice la Mondiale! Unde vedeți cele mai mari șanse de reușită?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi