Dinamo a anunțat ce aștepta toată lumea. Mutarea s-a facut azi!

Momentul atât de mult așteptat de întreaga suflare dinamovistă a venit! Ionuț Negoiță a pus piciorul în prag și a luat decizia care va schimba în mod fundamental viitorul echipei de fotbal. Mutarea s-a făcut azi și va avea impact imediat!

Cam așa ar suna introducerea unui articol din presa online modernă, scrisă pentru a atrage cât mai multe click-uri. Undeva, între al treilea și al patrulea paragraf, ar veni și știrea: Dinamo a schimbat omul care păzește intrarea la parcarea din incinta arenei din veșnic ambuteiata șosea Ștefan cel Mare. 

Dacă tot am început așa, hai să continuăm. „A trebuit să mă implic personal în această problemă. Mutu nu a fost în stare nici măcar să îl dea afară pe Ioan Adone, așa cum se lăuda în interviul pentru angajare. L-am sunat dimineață pe nea Ion (n.r. - paznicul de la parcare) și i-am spus că așa nu se mai poate. În felul acesta, nu se poate face performanță. Și l-am dat afară”, a declarat Negoiță. „Într-adevăr. Nu avea caracter. Era ca Lazăr și Gnohere”, a confirmat Ionel Dănciulescu.

Un câine care își face veacul lângă coșmelia lui nea Ion ne-a șoptit că substratul cutremurului care a lovit clubul ar fi mult mai profund: paznicul ar fi fost văzut în compania unui poster pe care apărea și Nicolae Badea, cel care vrea să ia înapoi clubul prin metode specifice.  Informația nu a fost confirmată. 

Este un prilej excelent pentru Adrian Mutu să facă un transfer, după ce i-a ratat pe Cernat, Sânmărtean, Eric și, în general, pe toți. „Briliantul” este gata să-l convingă să vină la Dinamo pe paznicul parcării lui Internazionale Milano. Nea Peppe (75 de ani) va aduce un aer occidental la club. Nu obișnuiește să le ceară țigări fotbaliștilor și face o salată cu rucola și broccoli fabuloasă.

Alte transferuri importante, în episoadele ce urmează!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi