Dinamo 2 - Dinamo, atracţia zilei în Cupă. Diniţă: "În niciun caz nu ne vom da la o parte!"

Astă seară se joacă cel mai interesant meci din Cupa României din acest sezon. Bătălia din 16-imi dintre Dinamo şi Dinamo 2 a declanşat iritare şi totodată zâmbete printre oficialii din "Ştefan cel Mare". Andone a propus mai în glumă, mai în serios ca meciul să se joace la Săftica şi fără să fie televizat. Din sezonul viitor, aşa ceva nu se va mai întâmpla - şefii FRF au anunţat că nu va mai fi posibil ca două echipe ale aceluiaşi club să fie adversare într-o competitţie oficială. 

Andone i-a avertizat pe jucătorii săi că dacă vor fi învinşi de copiii de la echipa a doua, aceştia din urmă vor intra pe teren la meciul de campionat cu Astra, din etapa următoare.

Nu e respect faţă de competiţie. E greu de pregătit un aşa meci, e o anomalie. Puteam să jucăm meciul ăsta la Săftica. Dacă ne vor bate cei de la Dinamo II, voi juca cu puştii împotriva Astrei. Jucăm la oră de prime-time..Nu ne puteau pune la ora 13, să nu ne vadă nimeni? Gnohere e 'valabil' şi pentru echipa a doua, să vedem.

Sper să fie un antrenament bun şi să nu se accidenteze nimeni. E greu de pregătit un astfel de meci, jucăm noi între noi. Când afli aşa ceva, nu crezi, zici că totul e doar o glumă, că e 1 aprilie,

---a declarat Ioan Andone

Antrenorul lui Dinamo 2, Laurenţiu Diniţă a anunţat că puştii săi le vor face viaţa grea jucătorilor lui Andone. 

Nu înseamnă că vom intra pe teren şi ne vom da la o parte sau că vom pierde cu 4-0. Trebuie să intrăm pe teren să nu ne facem de râs şi să facem un spectacol frumos. O să vedeţi o echipă frumoasă, cu jucători talentaţi. Vor avea curaj şi vor oferi un spectacol. 

Am păstrat doar doi jucători de la echipa mare, Dudea şi Tîrcoveanu. Dacă nu picam cu Dinamo, ambele echipe aveam şanse să mergem mai departe. Jucătorii mei se vor bucura dacă vor marca. Este de faţadă când spun că nu ştiu dacă să se bucure, o spun pentru pentru presă. Este munca lor şi se vor bucura,

---a spus Laurenţiu Diniţă 

Coleg cu Andone pe vremea când ambii apărau culorile clubului din "Ştefan cel Mare", Claudiu Vaişcovici i-a luat apărarea actualului antrenor al lui Dinamo în conflictul cu Adi Mutu. Vaişcovici consideră că nu e normal ca noul manager general al clubului să aducă în discuţie schimbarea lui Ioan Andone.

Zvonul ăsta cu schimbarea lui Andone a apărut odată cu venirea lui Mutu. Şi dacă îl aduce pe Contra, ce? Dacă l-ai adus pe Mutu, dă-i şi trei-patru milioane de euro ca să aducă trei-patru jucători. L-ai adus pe Mutu ca să ce? Să fie doar o lovitură de imagine? Păi puteau să facă nişte poze şi aveau imagine. Peste două-trei etape, nu ştiu, poate la sfatul lui Mutu este schimbat Ando... Cât credeţi că va rămâne Mutu la Dinamo? De ce trebuie să fac ce spune Mutu dacă el stă jumătate de an sau un an la Dinamo?..

--- a răbufnit Vaişcovici la Prosport Live

 Foto: gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!