Din premiul la loto și-a făcut operații estetice! Transsexualul Melissa Ede a devenit vedetă

Un șofer de taxi, transsexual, a crezut că nu vede bine în momentul în care a constatat că toate numerele jucate de el pe un bilet au ieșit la extragerea loto. Așa se face că ”bărbatul” în vârstă de 55 de ani s-a ales cu jackpotul de 4 milioane de lire sterline. Normal, viața i s-a schimbat radical. Asta și pentru că Melissa Ede (foto: thesun.co.uk) a ales să schimbe ceva la ”imagine”. 

A căutat un chirurg estetician care să-i redea o altă față și să îl (o) întinerească. Cu o parte din premiul la loto, Melissa și-a făcut intervenții cu botox la pomeți și buze, un lifting la frunte și sub ochi, dar și-a îndepărtat și straturile de piele care erau în plus..”Acum am o cu totul altă bărbie, e o mare diferență față de cum arătam înainte. Fac un tratament cu laser și fața mea începe să arate tot mai bine”, a declarat Melissa Ede într-un interviu pentru Daily Mail.

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil! 

Logodnicul ”ei”, Rachel Nelson, a declarat că rezultatele au adus o "diferență masivă" - după ce nu cu mult timp în urmă glumea și îi spunea că seamănă cu un curcan. ”Este o mare diferență. Fața ei este cu totul schimbată. Nu văd ce-ar mai putea face acum..Poate, doar, un transplant de cap..”, spune Nelson. 

Născută Keith, Melissa (foto: thesun.co.uk) a dezvăluit că va mai investi o sumă frumușică din câștigul la loto pentru a-și mai ”lucra” puțin nasul și pentru câteva ședințe la stomatolog. "Vreau doar să mă simt mai tânără, mai proaspătă și mai feminină. Abia aștept momentul când voi avea din nou o dantură impecabilă”. Jurnaliștii englezi scriu că ”femeia” parcă a întinerit cu 15 ani și arată cu mult mai bine.

Melissa a investit până acum în operații estetice peste 30.000 de lire sterline din premiul de 4 milioane de lire sterline câștigat la loto.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!