Din Liga a doua olandeză, direct în Europa! Vlatko Lazic a semnat cu Astra pe două sezoane

Campioana Astra Giurgiu a făcut un transfer pe ultima sută de metri - a reuşit să-l convingă pe Vlatko Lazic, de la NAC Breda, să se mute în România. Pe doi ani a semnat fotbalistul olandez de origine sârbă, care a venit liber de contract. Mutarea a fost anunţată de cei de la Astra pe site-ul oficial al clubului. 

După revenirea lui Budescu, Astra a semnat cu un nou jucător, Vlatko Lazic. Acesta a fost legitimat la LPF şi are drept de joc inclusiv în grupele Europa League. În vârstă de 27 de ani, Lazic are dublă cetăţenie, olandeză şi sârbă, fiind un produs al clubului Ajax. El a evoluat pentru grupări din Olanda şi Belgia, echipa olandeză NAC Breda fiind ultimul său club. Bun venit şi mult succes, Vlatko Lazic!,

---scrie Astra în comunicatul de pe site

De meserie fundaş, Vlatko Lazic poate să joace şi ca mijlocaş, pe ambele benzi ale terenului. În sezonul trecut, Lazic a bifat 24 de meciuri în liga a doua olandeză pentru NAC Breda. Acum lucrurile s-au schimbat mult pentru el, pentru că Astra va juca în grupele Europa League. Campionii României au fost repartizaţi la tragerea la sorţi în grupa E, alături de AS Roma, Austria Viena şi Viktoria Plzen. Astra debutează în Europa pe 15 septembrie, de la ora 20:00, acasă cu Austria Viena.

Lazic va pleca cu Astra în cantonamentul centralizat de la Braşov, unde campioana României va susţine şi un meci de pregătire împotriva echipei Al Shamal, din Qatar. Din lotul Astrei nu fac parte Lung jr, Săpunaru şi Ioniţă, convocaţi la naţională pentru meciul cu Muntenegru, dar şi Alexandru Dandea, care s-a operat la genunchi, şi Kristian Vangjeli, de care Astra s-a despărţit amiabil.

 

Foto: voetbalzone.nl

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi