Din 2015 s-ar putea să nu mai putem paria pe meciuri din România!

544177-25179pariuri-sportive-1-04712200.jpgFederaţia Română de Fotbal vrea să scoată meciurile din Liga 1 şi Liga 2 din lista caselor de pariuri. Preşedintele clubului Chindia Târgovişte a declarat că la Adunarea Generală din luna noiembrie preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a venit cu propunerea de a scoate meciurile de fotbal din primele două ligi din oferta agenţiilor de pariuri. În prima fază Burleanu a încercat să scoată nişte bani de pe urma pariurilor sportive din România, având o întâlnire cu patronii caselor de pariuri, întâlnire la care le-a propus acestora ca o parte din câştigurile avute de agenţii să ajungă în fotbalul românesc. Cum cei care deţin agenţii de pariuri au refuzat propunerea, Burleanu va trece se pare la pasul următor. Se pare că acesta a contactat o casă de avocatură pentru a finaliza această decizie.

Propunerea a fost confirmată şi de către preşedintele LPF2, Auraş Braşoveanu, cel care a anunţat că jocurile din a doua ligă ar putea să nu mai existe în ofertele caselor de pariuri încă din 2015.

Aşadar s-ar putea ca din 2015 să nu mai putem paria offline pe meciurile din Liga 1 şi Liga 2. Nu credem însă ca acest demers va avea succes şi pe plan internaţional, în sensul că deşi offline nu vom mai putea paria (probabil) pe meciurile din România, în schimb o putem face online. În opinia noastră aceasta este doar o încercare a cluburilor de a câştiga nişte bani de pe urma agenţiilor offline şi măsura nu este luată, aşa cum declară majoritatea, pentru a nu mai exista suspiciuni legate de meciuri aranjate. Atâta timp cât se va putea paria online meciurile aranjate cu siguranţă nu vor lipsi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi